- Emoji Skoru
- 9.097
- Puanlar
- 398
hamiş bi arkadaşa torpil geçtim katılcak mıydın
Havalar kötü olunca bebekle alışverişe çıkamam diyorum ama havalar da iyi gidiyor.
Ama bu sefer de sohbetten uzak kalmış oldum. Ne yapsam bilmiyorum. Çekiliş ay başında mı?
Canım sohbete katılmak için illede çekilişe katılmana gerek yokki :)) sen katıl sohbetimize istersen çekilişede katıl havalar güzel gidiyo :)
yok canım bende bişi tek tabancayımnasipse seneye eylül ekim gibi düşünüyoruz canım :) sende var mı birşeyler :)
niye olsun kı ne olcak canım..katıl tabiii....Şimdi bu saatten sonra katılsam ayıp olur mu herkese?
Şimdi bu saatten sonra katılsam ayıp olur mu herkese?
yok canım bende bişi tek tabancayım
yaş kaç senin ?
niye olsun kı ne olcak canım..katıl tabiii....
O
O zaman katılıyoruuummmmm.
kızlar ben A askyokolmak arkadaşımıza torpl geçtim azıcık hamiş olduğu için ve o artık kurbanını biliyo
Allah beee..ne diyiim şimdi ben sana...
çok çok teşekkür ederim canım benım ya malum bütün almak ıstediklerimi bir anda alamayacagım ıcın ve az ve sık gezmem gerekıyordu.anlayışın için cok tesekkurler....
24 üm bende adım adım 25e doğru gidiyorum iştehayırlısı canım yas 25 :) senin yaş kaç canım
ozaman tekrar hoşgeldin canım :)
Allah beee..ne diyiim şimdi ben sana...
çok çok teşekkür ederim canım benım ya malum bütün almak ıstediklerimi bir anda alamayacagım ıcın ve az ve sık gezmem gerekıyordu.anlayışın için cok tesekkurler....
24 üm bende adım adım 25e doğru gidiyorum işte
şu satten sonra hayırlı bi koca lazım canımhadi bakalım yeni yaşın sana çook güzel şeyler getirsin :)
şaka bi yana tabi Rabbim bilir orasını aminn canım benimmhayırlı gönlüne göre bi koca nasip etsin Rabbim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?