• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

hamiş bi arkadaşa torpil geçtim katılcak mıydın

Havalar kötü olunca bebekle alışverişe çıkamam diyorum ama havalar da iyi gidiyor.

Ama bu sefer de sohbetten uzak kalmış oldum. Ne yapsam bilmiyorum. Çekiliş ay başında mı?

Havalar kötü olunca bebekle alışverişe çıkamam diyorum ama havalar da iyi gidiyor.

Ama bu sefer de sohbetten uzak kalmış oldum. Ne yapsam bilmiyorum. Çekiliş ay başında mı?

Canım sohbete katılmak için illede çekilişe katılmana gerek yokki :)) sen katıl sohbetimize istersen çekilişede katıl havalar güzel gidiyo :)

kızlar ben A askyokolmak arkadaşımıza torpl geçtim azıcık hamiş olduğu için ve o artık kurbanını biliyo :KK22:

Allah beee..ne diyiim şimdi ben sana...
çok çok teşekkür ederim canım benım ya malum bütün almak ıstediklerimi bir anda alamayacagım ıcın ve az ve sık gezmem gerekıyordu.anlayışın için cok tesekkurler....

çok çok teşekkür ederim canım benım ya malum bütün almak ıstediklerimi bir anda alamayacagım ıcın ve az ve sık gezmem gerekıyordu.anlayışın için cok tesekkurler....

kurbanını ögrendiğine göre hadi ip ucuver yoksa o şanslı kişi ben miyim :))

kızlaaarr çok bvunaldım yahu bu aralar çok çalışıyorumm

ozaman tekrar hoşgeldin canım :)

Hoşbulduk:KK52:

8 Mart çekilişinde Ümran ve ben hamileydik. Kendi de bildiği için zorluğunu, torpil geçmiş haklı olarak:KK74:

Back