- Emoji Skoru
- 339
- Puanlar
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımmmmmmm bebekimmmSELAM KIZLAR
KUZUMM![]()
mevzu yemek oluncaa eğlencelidir tabiGayet eglenceli gidiyor![]()
canımmmmmmm bebekimmm![]()
sınav bitti yeniden buralara takılıorum işte kadrolar çok berbat daha moral bozuklugu yaşattı sağolsunlar o puanla 1.de gidemezdim zaten de işte... detayları konuşalımm bi ara kuzum işten cıkıcam şimdiii en kısa zamanda görüşmek isterimmmnapısoun nasılsın canım.
sınavda bitti buluşsakya
Ne yapayim canim evden kursa okula falan zaman geciyor..
Sen nler yapiyorsun senin isler yogundur..
benm kardeşimde atanamıyor. 19 adro verilmiş. tamam yazışırız. çıkıyorum b en öptümsınav bitti yeniden buralara takılıorum işte kadrolar çok berbat daha moral bozuklugu yaşattı sağolsunlar o puanla 1.de gidemezdim zaten de işte... detayları konuşalımm bi ara kuzum işten cıkıcam şimdiii en kısa zamanda görüşmek isterimmm![]()
ben cıkıyorum işten kızlar iyi akşamlarrr öperimm çokkk yarın görüşmek üzerreee![]()
aynen canım işler yogun çok takılamıyorum buraya :)
Eee cok normal eve gelsen evde ayri is.. okul ayri.. ee senin icinde is guc.. zor yaa...
Internet paketimde yok.surekli.giremiyorum bende..
Kendimi tanıttım çok şükür. Sıra geldi çekiliş sonucunu öğrenmeye ve alışveriş yapmayaaaa
EVET CANIM YA ZOR AMA BURDAKİ SOHBETLERDE ÇOK GÜZEL OLUYO FIRSAT BULDUKÇA TIYORUM KENDİMİ BURAYA:)
hoşgeldin :)Kendimi tanıttım çok şükür. Sıra geldi çekiliş sonucunu öğrenmeye ve alışveriş yapmayaaaa
Hadi bakalim hayrlisi... sende hosgeldinn... .)
hoşgeldin :)
hadi bakalım hayırlısı olsunKendimi tanıttım çok şükür. Sıra geldi çekiliş sonucunu öğrenmeye ve alışveriş yapmayaaaa
iyi akşamlar canım görünmüyosun bakıyorum da aynı bıraktığın gibi canım seni sormalımerhaba kızlar iyi akşamlarınız olsun naptınız ben yokken :)
Görunuyorum burlardayım dun gece uyumadıgım sabah yattım bu saatlerde anca uyunabıldım hemen kendımı kk ya attım uyanınca :)hadi bakalım hayırlısı olsun
iyi akşamlar canım görünmüyosun bakıyorum da aynı bıraktığın gibi canım seni sormalı