• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

napısoun nasılsın canım.
sınavda bitti buluşsakya
sınav bitti yeniden buralara takılıorum işte kadrolar çok berbat daha moral bozuklugu yaşattı sağolsunlar o puanla 1.de gidemezdim zaten de işte... detayları konuşalımm bi ara kuzum işten cıkıcam şimdiii en kısa zamanda görüşmek isterimmm :KK68::KK68:

sınav bitti yeniden buralara takılıorum işte kadrolar çok berbat daha moral bozuklugu yaşattı sağolsunlar o puanla 1.de gidemezdim zaten de işte... detayları konuşalımm bi ara kuzum işten cıkıcam şimdiii en kısa zamanda görüşmek isterimmm :KK68::KK68:
benm kardeşimde atanamıyor. 19 adro verilmiş. tamam yazışırız. çıkıyorum b en öptüm

Eee cok normal eve gelsen evde ayri is.. okul ayri.. ee senin icinde is guc.. zor yaa...
Internet paketimde yok.surekli.giremiyorum bende..

EVET CANIM YA ZOR AMA BURDAKİ SOHBETLERDE ÇOK GÜZEL OLUYO FIRSAT BULDUKÇA TIYORUM KENDİMİ BURAYA:)

merhaba kızlar iyi akşamlarınız olsun naptınız ben yokken :)

hadi bakalım hayırlısı olsun
iyi akşamlar canım görünmüyosun bakıyorum da aynı bıraktığın gibi canım seni sormalı
Görunuyorum burlardayım dun gece uyumadıgım sabah yattım bu saatlerde anca uyunabıldım hemen kendımı kk ya attım uyanınca :)

Dişiniz nasıl bu arada hala agrıyormu :(

Back