• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

KUZUM BENİM BEN DE AYNI DURUMDAYIM :KK43:
Bİ DE DOSYAYA SAVUNMA TAKMA İŞLEMİNDEYİM İNAN BEL AĞRISINDAN UYUYAMIYORUM :KK43:

bende istatistikteyim sabah beri okulları ara girişlerini takip et öldüm :(

bende çok sıkıldımm 5 olsada çıksammm :KK12::KK12:

değişik bi meslekmiş :))

yok canım ya aslında degişik degil görsel tasarım uzmanı degince farklı geliyo ama iç mimarlık ofisinde çalışıyorum bir mekanın tasarım görselleştirmesini falan yapıyorum öyle yani :)

yaaaaaa, belliyse yollasana o zaman şimdiiii, bekletme biziii :KK51:

bi dee canım hiç geri dönüş yapmayan iki arkadaş vardı, onları da kattın mı çekilişeee o_O

aaa evet ögrenelim madem çekiliş oldu beklemeyelim artık :KK49:

Bakıyorum bende çok meraklıyım çeyiz alışveriş topıklerıne :)

heyecanla beklıyoruz kim kime çıktı acabaaa

Havalar kötü olunca bebekle alışverişe çıkamam diyorum ama havalar da iyi gidiyor.

Ama bu sefer de sohbetten uzak kalmış oldum. Ne yapsam bilmiyorum. Çekiliş ay başında mı?

Allah beee..ne diyiim şimdi ben sana...
çok çok teşekkür ederim canım benım ya malum bütün almak ıstediklerimi bir anda alamayacagım ıcın ve az ve sık gezmem gerekıyordu.anlayışın için cok tesekkurler....

asivemai asivemai canım senin için de bir sakıncası yoksa beni de ekle listeye.
hoşgeldin elmadilimi bana adres bilgisini gonderirsin canim tanıtımını da yap olur mu canım askyokolmak ne demek canım rica ederim diğer arkadaşlar da azıcık meraklansinlar

yok canım ya aslında degişik degil görsel tasarım uzmanı degince farklı geliyo ama iç mimarlık ofisinde çalışıyorum bir mekanın tasarım görselleştirmesini falan yapıyorum öyle yani :)
ismi değişikmiş ozaman canımm zevklidir tasarım işleri ama :KK66:

Grafik tasarimla ayni mi.??

yok canım iç mimarlık ofisinde çalışıyorum bi mekanın tasarım olarak görselleştirmesini yapıyorum aslında mekanla akla gelecek bütün projelerini yapıyorum ama asıl 3 boyutlu program kullanarak mekanın tasarım olduktan sonraki hali yapıyorum

Back