- Emoji Skoru
- 673
- Puanlar
- 198
muhasebeciyim canım sen ne iş yapıyosun ?:) meslek ne canım ne iş yapıyorsunpantera14
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
muhasebeciyim canım sen ne iş yapıyosun ?:) meslek ne canım ne iş yapıyorsunpantera14
muhasebeciyim canım sen ne iş yapıyosun ?
Merhaba hanimlarrrr..
Yemek kursundan anca geldim anca yaziyorummm... .)
değişik bi meslekmiş :))görsel tasarım uzmanıyım canım
hoş geldin canım :)
görsel tasarım uzmanıyım canım
hoşgeldinn canımm zevkli kurs olsa gerekk :))Merhaba hanimlarrrr..
Yemek kursundan anca geldim anca yaziyorummm... .)
KUZUM BENİM BEN DE AYNI DURUMDAYIMkızlaaarr çok bvunaldım yahu bu aralar çok çalışıyorumm
KUZUM BENİM BEN DE AYNI DURUMDAYIM
Bİ DE DOSYAYA SAVUNMA TAKMA İŞLEMİNDEYİM İNAN BEL AĞRISINDAN UYUYAMIYORUM![]()
değişik bi meslekmiş :))
Hosbulduk canim.. tanismadik sanrm seninle bizz![]()
yaaaaaa, belliyse yollasana o zaman şimdiiii, bekletme biziii![]()
bi dee canım hiç geri dönüş yapmayan iki arkadaş vardı, onları da kattın mı çekilişeee![]()
aaa evet ögrenelim madem çekiliş oldu beklemeyelim artık
Bakıyorum bende çok meraklıyım çeyiz alışveriş topıklerıne :)
heyecanla beklıyoruz kim kime çıktı acabaaa
Havalar kötü olunca bebekle alışverişe çıkamam diyorum ama havalar da iyi gidiyor.
Ama bu sefer de sohbetten uzak kalmış oldum. Ne yapsam bilmiyorum. Çekiliş ay başında mı?
Allah beee..ne diyiim şimdi ben sana...
çok çok teşekkür ederim canım benım ya malum bütün almak ıstediklerimi bir anda alamayacagım ıcın ve az ve sık gezmem gerekıyordu.anlayışın için cok tesekkurler....
hoşgeldin elmadilimi bana adres bilgisini gonderirsin canim tanıtımını da yap olur mu canım askyokolmak ne demek canım rica ederim diğer arkadaşlar da azıcık meraklansinlarasivemai canım senin için de bir sakıncası yoksa beni de ekle listeye.
ismi değişikmiş ozaman canımm zevklidir tasarım işleri amayok canım ya aslında degişik degil görsel tasarım uzmanı degince farklı geliyo ama iç mimarlık ofisinde çalışıyorum bir mekanın tasarım görselleştirmesini falan yapıyorum öyle yani :)
Grafik tasarimla ayni mi.??
ismi değişikmiş ozaman canımm zevklidir tasarım işleri ama![]()
hoşgeldinn canımm zevkli kurs olsa gerekk :))
ismi değişikmiş ozaman canımm zevklidir tasarım işleri ama![]()
evet canım tanışmadık neler yapıyorsun :)