hmmm iç çaşarısında karar kılınmışş![]()
aaa zorunlu hediye iç çamaşırımı olacak hmm peki olur :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmmm iç çaşarısında karar kılınmışş![]()
evet canım kırmızı iç çamaşırıhmmm iç çaşarısında karar kılınmışş![]()
yılbaşına uygun işte cuk oturmuşşşaaa zorunlu hediye iç çamaşırımı olacak hmm peki olur :))
evet canım kırmızı iç çamaşırı![]()
![]()
yılbaşına uygun işte cuk oturmuşşş![]()
kesinlikle canım :)bekarız bi köşeye koyarız artık
![]()
yılbaşına uygun işte cuk oturmuşşş![]()
benim yemek takımım tencere setim karaca ykç takımım da aynı şekilde ve çok memnunum günlük takımlarım da kütahya porselen aynı şekilde onlardan da memnunum beyaz eşyam ve tv vestel tv hariç hepsi ınox çok rahat çok kolay temizliği canım tv de öylehatunlar bi konuda benden olsun bildiginiz üzerine yeni nişanlandım ve çeyiz hazırlıyorum kimler hangi markalardan memnun yardımcı olur musunuz :)
hayırlı olsun canım düğün ne zaman ?hatunlar bi konuda benden olsun bildiginiz üzerine yeni nişanlandım ve çeyiz hazırlıyorum kimler hangi markalardan memnun yardımcı olur musunuz :)
şanslıııı hamişşş bahsetse yaaa az kurbanındaaannkızlar ben A askyokolmak arkadaşımıza torpl geçtim azıcık hamiş olduğu için ve o artık kurbanını biliyo![]()
benim yemek takımım tencere setim karaca ykç takımım da aynı şekilde ve çok memnunum günlük takımlarım da kütahya porselen aynı şekilde onlardan da memnunum beyaz eşyam ve tv vestel tv hariç hepsi ınox çok rahat çok kolay temizliği canım tv de öyle
kızlar ben A askyokolmak arkadaşımıza torpl geçtim azıcık hamiş olduğu için ve o artık kurbanını biliyo![]()
hayırlı olsun canım düğün ne zaman ?
hamiş bi arkadaşa torpil geçtim katılcak mıydınCanımhoşbulduk.
Çekiliş oldu mu yoksa?
sonracıma kızartma makinası blenderım vestel çok şükür hiç bir problem yaratmadı