• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

kızlar ben A askyokolmak arkadaşımıza torpl geçtim azıcık hamiş olduğu için ve o artık kurbanını biliyo :KK22:

hatunlar bi konuda benden olsun bildiginiz üzerine yeni nişanlandım ve çeyiz hazırlıyorum kimler hangi markalardan memnun yardımcı olur musunuz :)

hatunlar bi konuda benden olsun bildiginiz üzerine yeni nişanlandım ve çeyiz hazırlıyorum kimler hangi markalardan memnun yardımcı olur musunuz :)
benim yemek takımım tencere setim karaca ykç takımım da aynı şekilde ve çok memnunum günlük takımlarım da kütahya porselen aynı şekilde onlardan da memnunum beyaz eşyam ve tv vestel tv hariç hepsi ınox çok rahat çok kolay temizliği canım tv de öyle

sonracıma kızartma makinası blenderım vestel çok şükür hiç bir problem yaratmadı

benim yemek takımım tencere setim karaca ykç takımım da aynı şekilde ve çok memnunum günlük takımlarım da kütahya porselen aynı şekilde onlardan da memnunum beyaz eşyam ve tv vestel tv hariç hepsi ınox çok rahat çok kolay temizliği canım tv de öyle

teşekkür ederim cım bilgi için bende beyaz eşya yı vestel düşünüyordum şimdide vestel kullanıyoruz.yemek takımı olarak aryıldız da begendim ama nasıl bilmiyorum

Back