- Emoji Skoru
- 6.139
- Puanlar
- 248
bildiğim kadarıyla yokbaşka hamiş var mıydı acabaaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bildiğim kadarıyla yokbaşka hamiş var mıydı acabaaa![]()
kim olacak acaba o şanslı kişiben doğurmadan kurbanımın hedıyelerını hazırlamalıyım
2 kişi sırf senın ıcın alışverıse cıkacağız sevgılı kurbanım cok sanslısın...bide sana miss gibi bir paket yapmalıyız...![]()
bakalım bakalımdemek iç çamaşırı bakalım nasıl bişeyler çıkcak ortaya![]()
öpmez miyim teyzesi sende benim yerime prensesini öp canım katılım devam ediyo istersen katılabilirsin esmercimÜmrancım meleğini öp kocaman benim yerime :)
Daha önceden görmüş olsaydım dahil olurdum.
Arada takip edeyim bayağı eğlenceli olacak gibi.
selam canım iyilik seni sormalıslm hatunlar nasılsınız napıyorsunuz ne var ne yok :)
slm cnm hoşgeldin...biz calısıyrz sen napıyorsun bakalımslm hatunlar nasılsınız napıyorsunuz ne var ne yok :)
slm cnm hoşgeldin...biz calısıyrz sen napıyorsun bakalım
bakalım bakalım
öpmez miyim teyzesi sende benim yerime prensesini öp canım katılım devam ediyo istersen katılabilirsin esmercim
selam canım iyilik seni sormalı
allah iyilik versin canım evet az kaldı gel cuma gelbende iyiym canım aynen devam çok şükür. çekilişede az kaldı :)
allah iyilik versin canım evet az kaldı gel cuma gel
Allah razı olsun güzel dileklerin için...hoşbulduk canım bende çalışıyorum ne olsun iş yogunluğu arasında burayı takip etmeye çalışıyorum.
Hamilesin sanırım Rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin
aynen canımmmmcuma yı sabırsızlıkla bekliyorum :))
yemezler tabii :)ümrann senınle bır sırrımız olsun,ben persembe bileyim kurbanımı...ne dersinnn...
- neee yemezler miii....![]()