Gel ben boyayım cnm seniHiç boyamadıysan deneme cnm haklısın açma zor oluyor çünkü.Aslında en iyisi beyazın falan yoksa doğal rengine döndür.Benim beyazım var yapamıyorum
merhaba canlar buyrun aşure yemeğe bize beklerim canlarrrrGuzel bir pazar gununden Merhabalar...
merhaba canlar buyrun aşure yemeğe bize beklerim canlarrrr
merhabalaaaarrr
Afiyet bal seker olsunnn... cok sagol...
Nasilsinnnn.?????
iyiyim canım sen nasılsınnn, kave içiyorum şu an
Evet canım asure mmmmmmmmvuuuu asureeee
yok yavrum 1 aydır ilk kez geldi..ben gidiyordum hep :))ooo gözünaydınnn kuzumm kavuşmuşsunuzz ne güzeel
her hafta falan mı geliyo tatlımm
günaydın canım evet kaldı 5 günGünaydııııın mutlu pazartesileri :) yenı bır haftanın hayırlı berektlı olması dılegı ıleee opuyorum kızlaar sızlerı .kaldı 5 guuun
Merhaba tünaydın kızlar benim için günaydın henuz :) Anca uyandım daha uyurdumda yan komşunun matkap sesine uyandım
Senin şuanki saçın ne renk canım ? Boya biraz kullanınca rengi açılıyor böyle güneşte kızılımsı duruyor.
Bence her ne kadar teflona saglıksız denilsede teflon taraftarıyım ben daha kullanışlı.Öyle ince takıntıların yoksa teflon almalısın
selam monaarrkkkk naber .....sanırım yenı tanısıyoruz senınle
bende iyiyim canım çok şükür ne var ne yok :)
Günaydııııın mutlu pazartesileri :) yenı bır haftanın hayırlı berektlı olması dılegı ıleee opuyorum kızlaar sızlerı .kaldı 5 guuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?