• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

Garnierin ki mi o.??? Pf benm sacimda da siyah var 3 aydr boyamiyorum epey akti ama iste zor kurtulmak..:KK69: ama bi yandan siyahin yeri ayri...
Evet cnm garnier .Bende sıyahı cok uzun sure kullandım sonra sarı yaptım çok zor oldu tabi sacım yandı kısaldı falan.Şimdi 1 yıldır kendıne geldi guzellestı saçım.Kızıllı kahveli bir renk olmuştu bende arkadasıma yaptıgım gibi kendimede kaşmir kahve yapıyorum artık.Hoşuma gidiyor renk tonu

:KK8::KK66:Günaydın arkadaslar mutlu hafta sonları olsuuunn............. ızmırde hava cok guzel pastırma sıcakları geldı :) bu gıdısle bız Kışı zor gorecegız galıba
uc gundur sıteye gırmek ıstıyorum ama o kadar cok uykum var kı anlatamam yaaa gozlerımı acamıyorum havadan mıdır bılemedım ...hanı bıraksan soyle uc gun hıc kalkmadan uyuyacagım yanı...

buarada ıcımden bır ses katılımın kım olabılcegını soyluyor hanı sadece tahmın nedense oyle hıssedıyorum :D cok sabırsızım coooook artık bellı olsun ya 15 kasıma daha cok var yaaa ...ümraaaaaaaaan erkene alllllllllll:confused:

kızceler günaydın. nasılsınız bakalımm? cumartesi günü var mı benim gibi çalışan? aslında çalıştığım da söylenemez. yine kendime çeyiz bakıyorum :rolleyes::rolleyes::rolleyes: markafoniye bişiler gelmiş. kararsızım alıp almamak konusunda. şu peynir bıçakları nasıl sizce? kullanan var mı aramızda? ha bide kek kalıplarını sorucam. sizce seramik olanlar mı yoksa kelepçeli teflon olanlar mı?

kızceler günaydın. nasılsınız bakalımm? cumartesi günü var mı benim gibi çalışan? aslında çalıştığım da söylenemez. yine kendime çeyiz bakıyorum :rolleyes::rolleyes::rolleyes: markafoniye bişiler gelmiş. kararsızım alıp almamak konusunda. şu peynir bıçakları nasıl sizce? kullanan var mı aramızda? ha bide kek kalıplarını sorucam. sizce seramik olanlar mı yoksa kelepçeli teflon olanlar mı?

günaydın canımmmm :KK54:

bence bıçaklar gereksizzzz, kek kalıpları ile ilgili yorum yapamiyciiiiim, benimkiler ben daha küçükkene alındığı için, teflonlardaaan :KK45:

Evet cnm garnier .Bende sıyahı cok uzun sure kullandım sonra sarı yaptım çok zor oldu tabi sacım yandı kısaldı falan.Şimdi 1 yıldır kendıne geldi guzellestı saçım.Kızıllı kahveli bir renk olmuştu bende arkadasıma yaptıgım gibi kendimede kaşmir kahve yapıyorum artık.Hoşuma gidiyor renk tonu

Baktimda cok.hos bi renk acaba ben donebilir miyim kii.???

Yine yeniden ceyi arayisi hee :KK49:
Ben kelepcelileri begeniyorm kullanimi rahat.. tabi yapacagim tatlilara keklere bagli seramjlerde iyi.. ama bicak konusunda fikrim yok. Markafondn.hic alisveris yapmadim sorunsuzmudur.?

Yine yeniden ceyi arayisi hee :KK49:
Ben kelepcelileri begeniyorm kullanimi rahat.. tabi yapacagim tatlilara keklere bagli seramjlerde iyi.. ama bicak konusunda fikrim yok. Markafondn.hic alisveris yapmadim sorunsuzmudur.?

evet sorunsuzdurrrr, ben tüm nevresimlerimi limango ve markafoniden topladımm :KK49:

buarada ıcımden bır ses katılımın kım olabılcegını soyluyor hanı sadece tahmın nedense oyle hıssedıyorum :D cok sabırsızım coooook artık bellı olsun ya 15 kasıma daha cok var yaaa ...ümraaaaaaaaan erkene alllllllllll:confused:
aynen canım kimmiş tahminin
ooooo tehdit ha :rolleyes:. yapma müdür yaaa. yazık bizeeee :KK71:
oyy kıyamam arkadaşıma

Back