- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.379
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım komsumuzun sacını boyadım kaşmir kahveye kurtarıcı renk oldu :)
Acaba şu çekiliş dahamı erkene çekilse daha hareketlenır buralar o zman![]()
Evet cnm garnier .Bende sıyahı cok uzun sure kullandım sonra sarı yaptım çok zor oldu tabi sacım yandı kısaldı falan.Şimdi 1 yıldır kendıne geldi guzellestı saçım.Kızıllı kahveli bir renk olmuştu bende arkadasıma yaptıgım gibi kendimede kaşmir kahve yapıyorum artık.Hoşuma gidiyor renk tonuGarnierin ki mi o.??? Pf benm sacimda da siyah var 3 aydr boyamiyorum epey akti ama iste zor kurtulmak..ama bi yandan siyahin yeri ayri...
günaydın hanımlar nasılsınız :)
kesinlikle canım şimdi pek kimse yok ama ben haftaya göreceğim onları sohbete katılmayanların kurbanlarını geç bildiricem![]()
![]()
buarada ıcımden bır ses katılımın kım olabılcegını soyluyor hanı sadece tahmın nedense oyle hıssedıyorumcok sabırsızım coooook artık bellı olsun ya 15 kasıma daha cok var yaaa ...ümraaaaaaaaan erkene alllllllllll
![]()
ooo gözünaydınnn kuzumm kavuşmuşsunuzz ne güzeelcanım bende iyiyim :)) heyecan var:)) inşaallah akşam kocacık gelecek :))
kızceler günaydın. nasılsınız bakalımm? cumartesi günü var mı benim gibi çalışan? aslında çalıştığım da söylenemez. yine kendime çeyiz bakıyorummarkafoniye bişiler gelmiş. kararsızım alıp almamak konusunda. şu peynir bıçakları nasıl sizce? kullanan var mı aramızda? ha bide kek kalıplarını sorucam. sizce seramik olanlar mı yoksa kelepçeli teflon olanlar mı?
Evet cnm garnier .Bende sıyahı cok uzun sure kullandım sonra sarı yaptım çok zor oldu tabi sacım yandı kısaldı falan.Şimdi 1 yıldır kendıne geldi guzellestı saçım.Kızıllı kahveli bir renk olmuştu bende arkadasıma yaptıgım gibi kendimede kaşmir kahve yapıyorum artık.Hoşuma gidiyor renk tonu
kızceler günaydın. nasılsınız bakalımm? cumartesi günü var mı benim gibi çalışan? aslında çalıştığım da söylenemez. yine kendime çeyiz bakıyorummarkafoniye bişiler gelmiş. kararsızım alıp almamak konusunda. şu peynir bıçakları nasıl sizce? kullanan var mı aramızda? ha bide kek kalıplarını sorucam. sizce seramik olanlar mı yoksa kelepçeli teflon olanlar mı?
Yine yeniden ceyi arayisi hee
Ben kelepcelileri begeniyorm kullanimi rahat.. tabi yapacagim tatlilara keklere bagli seramjlerde iyi.. ama bicak konusunda fikrim yok. Markafondn.hic alisveris yapmadim sorunsuzmudur.?
evet sorunsuzdurrrr, ben tüm nevresimlerimi limango ve markafoniden topladımm![]()
Immm iyiymis o o zaman.. Bende artik baslasam iyi olacak![]()
aynen canım kimmiş tahmininbuarada ıcımden bır ses katılımın kım olabılcegını soyluyor hanı sadece tahmın nedense oyle hıssedıyorumcok sabırsızım coooook artık bellı olsun ya 15 kasıma daha cok var yaaa ...ümraaaaaaaaan erkene alllllllllll
![]()
oyy kıyamam arkadaşımaooooo tehdit ha. yapma müdür yaaa. yazık bizeeee
![]()
başla başlaaaaa![]()