- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 gün kaldı sanırım gelsede ögrensek kurbancıgımızı :)
Sevgili çekiliş grubu arkadaşlarım nacizane çeyiz topiği açtım. Hem katilime kolaylık olur eksiklerim açısındanhem de sizler de bakıp bi yorum yapıverin gari
![]()
Aaa cok merak ettim simdi .) Cok iyi olur cok iyi...
Kızlar çekilişi yaptım isimler belli kesinlikle bir torpil şu bu olmadi olmayacakta kim kime çıktıysa artık ben biraz erken yaptım hazır suan cuma günü akşama değil de sabahtan öğrenirsiniz çünkü kızım sanırım diş cikarticak biraz sıkıntı çekiyoruz bilginiz olsun canlar öpüyorum hepinizi
Kızlar çekilişi yaptım isimler belli kesinlikle bir torpil şu bu olmadi olmayacakta kim kime çıktıysa artık ben biraz erken yaptım hazır suan cuma günü akşama değil de sabahtan öğrenirsiniz çünkü kızım sanırım diş cikarticak biraz sıkıntı çekiyoruz bilginiz olsun canlar öpüyorum hepinizi
Sevgili çekiliş grubu arkadaşlarım nacizane çeyiz topiği açtım. Hem katilime kolaylık olur eksiklerim açısındanhem de sizler de bakıp bi yorum yapıverin gari
![]()
![]()
aaa evet ögrenelim madem çekiliş oldu beklemeyelim artık
Bakıyorum bende çok meraklıyım çeyiz alışveriş topıklerıne :)
Güzeller canım hepsihoş güzel gunlerde kullan :) Küçük aletleri şimdiden almaklada çok iyi yapıyorsun çünkü asıl onlar masraf yapıyor bir anda alındıgında .Tmm kuzum fikirlerini bekliyorum![]()
Güzeller canım hepsihoş güzel gunlerde kullan :) Küçük aletleri şimdiden almaklada çok iyi yapıyorsun çünkü asıl onlar masraf yapıyor bir anda alındıgında .
Ne kadar alırsan al yerleştiğinde daha bir suru eksik çıkıyor benim 1 yıl oldu evleneli hala eksiğim varTeşekkür ederim. Daha güzelleri senin olsun inşallah. Esas ana eksiklerde ütü süpürge blender seti kaldı. Onları da daha sonra artık :) evet valla bir ton masraf ama severek kullanacağını bilmek çok güzel :)
Tmm kuzum fikirlerini bekliyorum![]()
biz de fikrimiz söledikkk ama takan olmamışşşş![]()
aktif olan bilgilerini gönderen arkadaşlarla yaptım canım cumayi bekleyelim adrenalin olsun biraz :)yaaaaaa, belliyse yollasana o zaman şimdiiii, bekletme biziii![]()
bi dee canım hiç geri dönüş yapmayan iki arkadaş vardı, onları da kattın mı çekilişeee![]()
aaa evet ögrenelim madem çekiliş oldu beklemeyelim artık
Bakıyorum bende çok meraklıyım çeyiz alışveriş topıklerıne :)
heyecanla beklıyoruz kim kime çıktı acabaaa
Ne kadar alırsan al yerleştiğinde daha bir suru eksik çıkıyor benim 1 yıl oldu evleneli hala eksiğim varMesela hala servis sehpası almadım aklımamı gelmiyor umursamıyormuyuz vakıtmı yok bilmiyorum
![]()