• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

Yine yeniden ceyi arayisi hee :KK49:
Ben kelepcelileri begeniyorm kullanimi rahat.. tabi yapacagim tatlilara keklere bagli seramjlerde iyi.. ama bicak konusunda fikrim yok. Markafondn.hic alisveris yapmadim sorunsuzmudur.?

ben geçen sene aldım bişiler sorunsuz ulaştı. bu hafta da misafir nevresim takımlarımı aldım. 40 tl indriim vardı. bakalım nsl gelecek :) ayyyy evet çeyiz alma telaşım devam ediyor. yarın da annemle gidip kendim için nevresim, bprnopz takımı falan alıcam. ahhh ahhhh :) :D:KK14:

Merhaba tünaydın kızlar benim için günaydın henuz :) Anca uyandım daha uyurdumda yan komşunun matkap sesine uyandım :KK62:

Baktimda cok.hos bi renk acaba ben donebilir miyim kii.???

Senin şuanki saçın ne renk canım ? Boya biraz kullanınca rengi açılıyor böyle güneşte kızılımsı duruyor.
kızceler günaydın. nasılsınız bakalımm? cumartesi günü var mı benim gibi çalışan? aslında çalıştığım da söylenemez. yine kendime çeyiz bakıyorum :rolleyes::rolleyes::rolleyes: markafoniye bişiler gelmiş. kararsızım alıp almamak konusunda. şu peynir bıçakları nasıl sizce? kullanan var mı aramızda? ha bide kek kalıplarını sorucam. sizce seramik olanlar mı yoksa kelepçeli teflon olanlar mı?

Bence her ne kadar teflona saglıksız denilsede teflon taraftarıyım ben daha kullanışlı.Öyle ince takıntıların yoksa teflon almalısın :KK16:

Merhaba tünaydın kızlar benim için günaydın henuz :) Anca uyandım daha uyurdumda yan komşunun matkap sesine uyandım :KK62:

Senin şuanki saçın ne renk canım ? Boya biraz kullanınca rengi açılıyor böyle güneşte kızılımsı duruyor.

Bence her ne kadar teflona saglıksız denilsede teflon taraftarıyım ben daha kullanışlı.Öyle ince takıntıların yoksa teflon almalısın :KK16:

3 aydan fazladr boyamiyorum saclarini siyah.. ama epeyde akti.. yinede zor gibi :KK61:

ben geçen sene aldım bişiler sorunsuz ulaştı. bu hafta da misafir nevresim takımlarımı aldım. 40 tl indriim vardı. bakalım nsl gelecek :) ayyyy evet çeyiz alma telaşım devam ediyor. yarın da annemle gidip kendim için nevresim, bprnopz takımı falan alıcam. ahhh ahhhh :) :D:KK14:

Bi bakmak lazimmmmmm tesekkurler canimmm :KK19:

3 aydan fazladr boyamiyorum saclarini siyah.. ama epeyde akti.. yinede zor gibi :KK61:

Kendi çıkan ana saçları hiç elleme kalan boyalı uç kısımları bu 5 6 tona kadar açan boyalarla var onlarla bir açıp komple kaşmire boya, olur diye düşünüyorum.Kolay bir renk çünkü çabuk tutuyor zorlamıyor insanı :)

Kendi çıkan ana saçları hiç elleme kalan boyalı uç kısımları bu 5 6 tona kadar açan boyalarla var onlarla bir açıp komple kaşmire boya, olur diye düşünüyorum.Kolay bir renk çünkü çabuk tutuyor zorlamıyor insanı :)

Ben kendim yapamam ya kormarim rezil ederim diye. Kendi sac rengimde kahverengi..

Ben kendim yapamam ya kormarim rezil ederim diye. Kendi sac rengimde kahverengi..

Gel ben boyayım cnm seni :KK45: Hiç boyamadıysan deneme cnm haklısın açma zor oluyor çünkü.Aslında en iyisi beyazın falan yoksa doğal rengine döndür.Benim beyazım var yapamıyorum

Back