Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yorum yokhakkatennn nerde bu milllettt![]()
çekiliş yaıpılınca gelirler inş. böle olursa bi anlamı olmaz ki zzatennyorum yok
gelirler canım şimdilik biraz daha bekleyelim cumaya az kaldı zatençekiliş yaıpılınca gelirler inş. böle olursa bi anlamı olmaz ki zzatenn![]()
nazım nazımmmmm inşallah halledersin kuzum işlerini bide tanıtımını yapmadın haaa unutma bahkızlar çarşambaya kadar işlerim var, uzun vakit geçiremiyorum bilgisayar karşısında.
çarşambadan sonra elimden geldigince katılmaya çalışacagım, ama son son bi çarşambaya kadar idare ediverin yoklugumu olur mu![]()
tanıtım işi aklımda canım, ama konsantre olup güzel şeyler yazmak istiyorum katilimi zor durumda bırakmamak adına, ama o kadar vaktim olmadı.nazım nazımmmmm inşallah halledersin kuzum işlerini bide tanıtımını yapmadın haaa unutma bah![]()
kuzum adresi sıkıntı yapma zaten gönderiem 1 ay var adresini daha sonra gönderirsin kuzum ama tanıtımı yaparsan sevinirim kuzum çünkü çekiliş olacak ya en azında azcık bilgi sahibi olurtanıtım işi aklımda canım, ama konsantre olup güzel şeyler yazmak istiyorum katilimi zor durumda bırakmamak adına, ama o kadar vaktim olmadı.
daha sana adresi de yollamadım da bikaç hafta var daha eve çıkmama, o işi nasıl halledecem hiç bi fikrim yokdu bakalım bulacaz ona da bi çözüm.
kuzum adresi sıkıntı yapma zaten gönderiem 1 ay var adresini daha sonra gönderirsin kuzum ama tanıtımı yaparsan sevinirim kuzum çünkü çekiliş olacak ya en azında azcık bilgi sahibi olur![]()
![]()
en geç çarşamba akşamı yazmış olacam canım, çekiliş yapılmadan yazarım yani hiiçç merak etmee![]()
5 gün kaldı sanırım gelsede ögrensek kurbancıgımızı :)Gel cekilis günü gelll....