- 20 Mayıs 2014
- 600
- 339
- 108
Napıyosunuz fıstiklar
Yatiyorum tv izliyorumm .) Sen napyosun.???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napıyosunuz fıstiklar
günaydın güzeller nasılsınız?
rabbimö şifalar versin canım inşallah güzel haberler verirsin bize evet canım tanıtımlar yapılmayua başlandı adres bilgileride gönderiliyorGünaydın kızlar yogun ve uzucu bır haftadan sonra yıne aranızdan .bas saglıgı dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederım. ama maalesef ıyı deyılım Babamda dun geceden berı agırlastı tetıkteyız aılecek ALLAH yardım etsın bana dıye Dua edıyorum dılerım o uzucu haberı yıne yasatmaz bana.... kafam dagılsın dıye buraya geldım yıne. gecmıs konusmaları okumaya calıstım buarada tanıtım yapıldı mı?
iyi olur canım sen adres bilgisini ve tanıtımını yaparsan sevinirim topik adresi ilk sayfada var canım http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-yilbasi-cekilisi-tanitim-topigi.766049/benıde bılgılendırırmısın canım bende tanıtımımı yapayım :) adres bılgılerımıde gondereyım mı sanan
pek aktif olmasdığından dolayı canım benimgünaydınn herkese. ben baya sohbet kaçırıyorum burda![]()
günaydın canım nasılsın
benıde bılgılendırırmısın canım bende tanıtımımı yapayım :) adres bılgılerımıde gondereyım mı sanan
bende çok şükür iyiym canımİyiyim canım çok şükür sen nasılsın
kurbanıma çok güzel bir video hazırlıyorum onunla uğraşıyorum bende iş yerinde
az kaldı canım az kaldı 15 kasım büyük günkurbanlarımız belli olsun artıkkk![]()
az kaldı canım az kaldı 15 kasım büyük gün![]()
bende bi video yaptım bakalım kime kısmet olacak :)