• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

iyiyim canım kpss olmadı çalıştık emek verdik ödün verdik ama istediğim puanı alamadım ben zaten çalışıyoduım 4 senedir işime devam ediyorum
sen naptın evlendin dimiiii sen çıtır gelinsinn hayırlı olsun kuzum geç oldu ama bi ömür murluluklar diliyorummm :KK68::KK68: darısı bana artıkın :KK53:

Sende kpss madurusun desene ben gibi...
Olmaynca olmyr canim ya.. boludansn sanrm sen yakinz bende zong.tayim.

valla canım iyi diyelim iyi olsun diş çıkartıcak sanırım bütün gece huzursuzdu bütün gece uyanıktık onun dışında çok şükür iyiyiz sadece uykusuzluk bugün hadsafada :D

oyyy kıyamam onaaaa :KK46: en kısa zamanda çıkartır da huysuzluğu geçer umarımm :KK46:

Kolay gelsinnn .) Sukurlwr olaun.iyiyim sen nasilsin.?? Isler nasil gidiyor .)
bende şükür iyiyim kuzum :)) üniversiteden arkadaşım bende :) ONUNLA takılıyoruz :))anlicaaan bool gezmeli ama akşamları :(
günaydınnnnn kızlar nasılsımız artık sayfamız biraz hareketlensemi ki nedersiniz :)
aynen aynen :) hareke tbereket:D

iyiyim canım kpss olmadı çalıştık emek verdik ödün verdik ama istediğim puanı alamadım ben zaten çalışıyoduım 4 senedir işime devam ediyorum
sen naptın evlendin dimiiii sen çıtır gelinsinn hayırlı olsun kuzum geç oldu ama bi ömür murluluklar diliyorummm :KK68::KK68: darısı bana artıkın :KK53:
teşekkür ederim kzuzcum :))evlendim evlendm :))
darrsıdı hayırlısıyla sana olsun :)))
işinden memnun musun?

Selam kızlar nelee yapiyosunuz bakim ben harıl haril çalışıyorumm

bende şükür iyiyim kuzum :)) üniversiteden arkadaşım bende :) ONUNLA takılıyoruz :))anlicaaan bool gezmeli ama akşamları :KK43:
aynen aynen :) hareke tbereket:D

teşekkür ederim kzuzcum :))evlendim evlendm :))
darrsıdı hayırlısıyla sana olsun :)))
işinden memnun musun?
aminnnnnnnnnnnn diyorum kocaman aminn :)):oops:
nasıll ya evlilik güzelmi tavsiye ediyon mu :KK53:
işimden çok memnunum canım benim Allah'a şükür başka sebeplerim vardı kpss hazırlanmakta memur olmakdan farklı sebepler hiçbiri olmadı işe devam yola devam artık :KK55:

Back