• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

ohh keyif sende ne güzel sıcacıksındır şimdiii

evet tatlım iyim çok şükür işte çalışıyorum iş güç ne olsun sen nasılsın neler yapıyorsun görüşmeyeli

eveeeet, raporun son günlerinin tadını çıkarıyorummm :KK55:

Kızlar ben şöyle bi çekiliş yaptım iş yerinde sırf sıkıldım diye öylesine tabi katılım devam edeceği için kesin bir sonuç değil ama çok ilginç ve hemen hemen bir birine yakın olanlar çıktı :)

Kızlar ben şöyle bi çekiliş yaptım iş yerinde sırf sıkıldım diye öylesine tabi katılım devam edeceği için kesin bir sonuç değil ama çok ilginç ve hemen bir birine yakın olanlar çıktı :)

ayy merak ettimmmm :KK53:

yaaa ayın 15'i çok uzun bi süre, 10 kasımda bitirelim katılımı olmaz mııı :oops: hem fazla kalabalık iyi değil bence, önceki çekilişte gördük, yaşadık sıkıntılarını :KK28:

ayy merak ettimmmm :KK53:

yaaa ayın 15'i çok uzun bi süre, 10 kasımda bitirelim katılımı olmaz mııı :oops: hem fazla kalabalık iyi değil bence, önceki çekilişte gördük, yaşadık sıkıntılarını :KK28:
Suan için 20 kisiyiz zaten 5 mı 6 mı arkadaşımız daha bilgilerini ve tanıtımını yapmadı onlarda yapsın çekilişi yaparız bencede cok.oldumu olmuyor

Suan için 20 kisiyiz zaten 5 mı 6 mı arkadaşımız daha bilgilerini ve tanıtımını yapmadı onlarda yapsın çekilişi yaparız bencede cok.oldumu olmuyor

evet evet, iyi olurrr, o arkadaşlara da mesaj göndersene özelden, bi an önce tamamlasınlar. :KK28:

Ya bencede tez vakte halledelim ya cok.meraktayim ben.. ve de ilk defa katilicagim icin ayri bi heycan var..

evet evet, iyi olurrr, o arkadaşlara da mesaj göndersene özelden, bi an önce tamamlasınlar. :KK28:

Ya bencede tez vakte halledelim ya cok.meraktayim ben.. ve de ilk defa katilicagim icin ayri bi heycan var..
kızlar bi kac kez yazdım hilalin gorumcesi vefat etti o biraz geç gönderecek sefimlii de yoğun diğerlerini bilmiyorum onlar bilgi vetmisti çünkü

aminnnnnnnnnnnn diyorum kocaman aminn :)):oops:
nasıll ya evlilik güzelmi tavsiye ediyon mu :KK53:
işimden çok memnunum canım benim Allah'a şükür başka sebeplerim vardı kpss hazırlanmakta memur olmakdan farklı sebepler hiçbiri olmadı işe devam yola devam artık :KK55:
kuzum kıymet bilen birini bulunca kesinlikle en acilinden tavsiyemdir :))
evlilik iki kişi tek beden tek ruh olmaktır..
canım benim inşaallah sen de gönül ikizini bulursun huzurlu sağlıklı musmutllu olursun :))eşimle uzağız bi süreliğine ama her halime şükürler olsun :))

canım benim inşaallah sen de gönül ikizini bulursun huzurlu sağlıklı musmutllu olursun :))eşimle uzağız bi süreliğine ama her halime şükürler olsun :))

darısı başımızaaa :KK51:

size de nazar değmesin :nazar:

Aynennn darisi basimizaaa :oops:

Back