• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

kızlar nasılsınız? ben bugün çeyizime markafoni indişriminden günlük kullanım için nevresim aldım çok mutluyum :rolleyes: aradan çıkmış oldu onlar da :KK55: darısı kendim için olanlara.... Allahhımmm kocaman amiinnnnnnn :KK36::KK36::KK36:

Kızlar selamm nasılsınız günler sonunda akşam saati girebildim şükür foruma bikaçgundur gece yarısı gırebılıyordum.EE nasılsınız çekişil ne zaman:KK49:

kızlar nasılsınız? ben bugün çeyizime markafoni indişriminden günlük kullanım için nevresim aldım çok mutluyum :rolleyes: aradan çıkmış oldu onlar da :KK55: darısı kendim için olanlara.... Allahhımmm kocaman amiinnnnnnn :KK36::KK36::KK36:

hayırlı gunlerde kullan canım.Bu arada ne kadara aldın

hayırlı olsunnnn, benim de bi sürü nevresimim oldu yaaa böyle limango markafoni falan derkeeen :KK53:

Nasılsınız hatunlar bende heycanla cekilis günunü bekliyorum :))

#MissGamzeli #YEKTA61 Kızlar napıyosunuz geçen çekilişten beri:KK54:
Napim ya güzelim calisiyorum iste is huc vakit buldukca giriyorum ceyiz topigi evlilik topigi gecen cekilis zamanlari asker topiklerind egeziyoduk heeeyy gidi heeeyy dimi #MissGamzeli

Bu sefer çıkan kurbana direk söyleyeceğim sensin diye nasılsa geçende sensin demiştim kurbancıgım inanmamıştı :eek:
Bende o zaman yeni evliydim şimdi eskidik :KK55:

Kızlar selamm nasılsınız günler sonunda akşam saati girebildim şükür foruma bikaçgundur gece yarısı gırebılıyordum.EE nasılsınız çekişil ne zaman:KK49:

hayırlı gunlerde kullan canım.Bu arada ne kadara aldın

hayırlı olsunnnn, benim de bi sürü nevresimim oldu yaaa böyle limango markafoni falan derkeeen :KK53:

teşekkür ederim kızlar :) çeyiz hazırlama telaşı gerçekten zormuş. o kadar çok şeye dikkat ediyorum ki aldığım notları bir görseniz :D 40 tl ye düşmüş %100 pamuk :D :D böyle çıtı pıtı kalpli şeyler. çok severek aldım :D

ayyy ne zaman çekiliş. kızlar nolur konuşmalara beni de alıntılayın. bakamıyorum çoğu zaman kaçırıyorum hep :(

Back