2015 yılbaşı çekilişi

kızlar nasılsınız? ben bugün çeyizime markafoni indişriminden günlük kullanım için nevresim aldım çok mutluyum :rolleyes: aradan çıkmış oldu onlar da :KK55: darısı kendim için olanlara.... Allahhımmm kocaman amiinnnnnnn :KK36::KK36::KK36:

Kızlar selamm nasılsınız günler sonunda akşam saati girebildim şükür foruma bikaçgundur gece yarısı gırebılıyordum.EE nasılsınız çekişil ne zaman:KK49:

kızlar nasılsınız? ben bugün çeyizime markafoni indişriminden günlük kullanım için nevresim aldım çok mutluyum :rolleyes: aradan çıkmış oldu onlar da :KK55: darısı kendim için olanlara.... Allahhımmm kocaman amiinnnnnnn :KK36::KK36::KK36:

hayırlı gunlerde kullan canım.Bu arada ne kadara aldın

hayırlı olsunnnn, benim de bi sürü nevresimim oldu yaaa böyle limango markafoni falan derkeeen :KK53:

Nasılsınız hatunlar bende heycanla cekilis günunü bekliyorum :))

#MissGamzeli #YEKTA61 Kızlar napıyosunuz geçen çekilişten beri:KK54:
Napim ya güzelim calisiyorum iste is huc vakit buldukca giriyorum ceyiz topigi evlilik topigi gecen cekilis zamanlari asker topiklerind egeziyoduk heeeyy gidi heeeyy dimi #MissGamzeli

Bu sefer çıkan kurbana direk söyleyeceğim sensin diye nasılsa geçende sensin demiştim kurbancıgım inanmamıştı :eek:
Bende o zaman yeni evliydim şimdi eskidik :KK55:

Kızlar selamm nasılsınız günler sonunda akşam saati girebildim şükür foruma bikaçgundur gece yarısı gırebılıyordum.EE nasılsınız çekişil ne zaman:KK49:

hayırlı gunlerde kullan canım.Bu arada ne kadara aldın

hayırlı olsunnnn, benim de bi sürü nevresimim oldu yaaa böyle limango markafoni falan derkeeen :KK53:

teşekkür ederim kızlar :) çeyiz hazırlama telaşı gerçekten zormuş. o kadar çok şeye dikkat ediyorum ki aldığım notları bir görseniz :D 40 tl ye düşmüş %100 pamuk :D :D böyle çıtı pıtı kalpli şeyler. çok severek aldım :D

ayyy ne zaman çekiliş. kızlar nolur konuşmalara beni de alıntılayın. bakamıyorum çoğu zaman kaçırıyorum hep :(

Back
X