Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konu sahibimiz bile gelmiyosa diğerleri normalKimselr yok artk ya..
konu sahibimiz bile gelmiyosa diğerleri normal
acaba benim hediyem kurbancıka ulaştı mı
Ulasmstr elbet tatlim.. ne zmn yolladn ki.?
keyfi gelmemezlik yapmadın canım hafta sonu zaten pek girmiyorum bugünde net yoktu iş yerinde anca geldi o yüzden giremedimkonu sahibimiz bile gelmiyosa diğerleri normal
umarım beğenirsin canım elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştımkızlar merhaba. eve bi kargo gelmiş annem teslim almış ben de işteyim :) ben gelene kadar açma anne odamda dursun dedim. meraklar içerisindeyim :)
umarım beğenirsin canım elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştım
canım benim ya iyi günlerde kullan hepsini kslpli şeyler seviyosun diye kalpli şeyler almaya çalıştımcanımıniçisi çok teşekkür ederim ki...herhangi bir zorunluluğun olmadığı halde böyle bişey yapman çok büyük incelik. elbette beğenirim. sesini duyarak teşekkür edicem ayrıca :)
iyi günlerde kullan canım atalante nin kesesine bereketİyi akşamlar hatunlar benim hediyelerimde geldi simdi paylasiykrum topikte hepinizi opuyorum
canım benim ya iyi günlerde kullan hepsini kslpli şeyler seviyosun diye kalpli şeyler almaya çalıştım
Kızlaaaarrrrrrrrrr,,
Telefonum bozuk. Bir süre daha giremeyeceğim.
Herkese şimdiden mutlu, sağlıklı, bereketli yıllar diliyorum...
SİZEDE İYİ MUTLU YILLARRRRbende yoğunluktan gelemiyorum pekk herkeseee musmutluuu yıllar diliyorummmmm