- 2 Temmuz 2013
- 9.544
- 10.806
sağol canımmm teşekkür ederimmmCanım mükemmel duruyor prenses gibi olmuşsun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canımmm teşekkür ederimmmCanım mükemmel duruyor prenses gibi olmuşsun :)
Ay sagol tatlim yaaa..Çok sağol canım benim. Çok geçmiş olsun snada Rabbim acil şifalar versin
görünmüyo canımKızlar en sonki provamdan bitti sayılır nişanlığım nasıl olmuş sizcee?
ex katilcik nerelerdesin yahu işe başladın bizi unuttun ya çalıştığın yerde pc yok mu net yok mu bebeğim
MissGamzeli kuzum kargomu aldim cok teşekkür ederim birazdan foto yukleyecegim
Kızlar en sonki provamdan bitti sayılır nişanlığım nasıl olmuş sizcee?
evetttttttt fotolarıda yükledimmmmhadi gözün aydın, kavuştun sonundaa
HMM ANLADIM KUZUMKızlar selamlarr :)
Var kuzumda genelde cilt bakımındayım bakamıyorum ki hiç bir şeye
MAŞALLAH SUPHANALLAH ÇOK GÜZEL OLMUŞSUN 41 KERE MAŞALLAH PRENSES GIBISIN KUZUM BAHTINDA SENIN GIBI GÜZEL OLUR INŞALLAH
vayy yektacım çok güzel olmuş maşallah Allah mutlulugunu daim etsin :)
HMM ANLADIM KUZUM
MAŞALLAH SUPHANALLAH ÇOK GÜZEL OLMUŞSUN 41 KERE MAŞALLAH PRENSES GIBISIN KUZUM BAHTINDA SENIN GIBI GÜZEL OLUR INŞALLAH
vayy yektacım çok güzel olmuş maşallah Allah mutlulugunu daim etsin :)
günaydın canımmmGünaydınn güzel hatunlaar nasılsınızz
BİLGİM VAR CANIM BUGÜN HERKESLE Bİ GÖRÜŞME YAPACAĞIMGünaydınlarr yıl sonu hesaplarından dolayı ben gelemiyorum yogunluktan Ümrancım kargo falan gelmedi bana katilim de günlerdir yazmıyo bana bende yanlış anlamasın diye yazmıyorum
amiiiin kuzummmmm. Rabbim hayırlısıyla isteyenlere de nasip eylesinnncanımm benimmm maşallahh sanaa çok güzel görünüyooo Allah tamamına erdirsin şimdiden darısı banaaa