- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
ULAŞMADI MI ELİNE CANIMBen artık hediyeme seneye kavuşurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ULAŞMADI MI ELİNE CANIMBen artık hediyeme seneye kavuşurum
Hayr canım tek ben kaldım sanırımULAŞMADI MI ELİNE CANIM
Hayr canım tek ben kaldım sanırım
yarın öğlene kadar gelmezse seneye kalıcak işte katilimde yazmıyo bende yanlış anlamasın diye yazmıyorum zaten sağlık olsun napalımmtek deilsin canım benim kurbancık a da ulaşmamış henuz eve gelmişler evde yokmuş diye kagıt bırakmışlar kargo takipten baktıgıma göre, onunki de seneye kalacak sanırım
yarın öğlene kadar gelmezse seneye kalıcak işte katilimde yazmıyo bende yanlış anlamasın diye yazmıyorum zaten sağlık olsun napalımm
cuma cumartesi konustuk sanırım pazartesi vericem demişti bida konuşmadıkyollamış mı peki canım, hiçbişey dedi mi sana?
cuma cumartesi konustuk sanırım pazartesi vericem demişti bida konuşmadık
Belki de dediğin gibi yogunluk vardır canım hayırlıısı olsunno zaman yarın gelir, ama yılbaşı yoğunluğu var diye seneye de kalabilir ki bilemedim kuzum ben ta perşembe günü vermiştim, evde yoklar diye ulaşamamış, nasıl gidip alacak bilemiyorum
tek deilsin canım benim kurbancık a da ulaşmamış henuz eve gelmişler evde yokmuş diye kagıt bırakmışlar kargo takipten baktıgıma göre, onunki de seneye kalacak sanırım
AYYY KÖTÜ OLDU SİZİN YA ÇOK ÜZÜLDÜMyarın öğlene kadar gelmezse seneye kalıcak işte katilimde yazmıyo bende yanlış anlamasın diye yazmıyorum zaten sağlık olsun napalımm
yıulbaşı çncesi yogunluk kesin vardır canım, belki de yarın gelir ama ya bekleyelim bakalımBelki de dediğin gibi yogunluk vardır canım hayırlıısı olsunn
nasip kısmet canım, kazasız belasız herkes kavuşsun da hediyesine gerisi önemli değilAYYY KÖTÜ OLDU SİZİN YA ÇOK ÜZÜLDÜM
TABİ CANIMMyıulbaşı çncesi yogunluk kesin vardır canım, belki de yarın gelir ama ya bekleyelim bakalım
nasip kısmet canım, kazasız belasız herkes kavuşsun da hediyesine gerisi önemli değil
PARDON ARKADAŞLAR YANLIŞLIK OLDU1 KİLO DOMATA
1 KİLO PEYNİR
BİDE ZEYTİN
PARDON ARKADAŞLAR YANLIŞLIK OLDU
sipariş listesiydi yanlış yere yazdım eşime yazacağımabu ne kız
sipariş listesiydi yanlış yere yazdım eşime yazacağıma
ya bizde msn gibi bi proğram var haberci sadece adalet bakanlığı personelleri kullanabiliyor ordan yayım derken buraya yazmışım nasıl olduysanasıl karıştırdın bunları
ya bizde msn gibi bi proğram var haberci sadece adalet bakanlığı personelleri kullanabiliyor ordan yayım derken buraya yazmışım nasıl olduysa
amin canım cümlemizi güldürsün rabbimhay allah yaa sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün ümranım