2015 yılbaşı çekilişi

kızlar hediyelerini alamayan pantera14 pantera14 YEKTA61 YEKTA61 toredo toredo arkadaşların katilleri kızlar en yakın sürede kargolarınızı ulaştırmanızı temmeni ediyorum umarım mahçup kalmam kimseye :KK70: :KK70: ve @hilalkahraman arkadaşımızın kargosunun ulaşıp ulaşmadığını bilemiyorum ama en yakın sürede ulaşacağım kendisine ve A altinkaya35 canım seni eklemedim çünkü kargon bugün elinde olacak bilgin olsun :KK66:
benim katilciğim kargomu yollamış yolda imiş bugün yrn elime ulaşır sanırım canımm

Kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben şuan şoklardayım :KK68:ve o kadar mutlu oldum ki. canım benim sevgili asivemai asivemai aradı şimdi beni. bana bir sürprizi varmış ama o kadar ısrarlarıma ve gerek yok dememe rağmen ne olduğunu söylemedi ve gelince görürsün dedi. :oops:ayrıca üç arkadaş daha işin içindeymiş ama nasıl bulurum onları ben bilmiyorum :KK23::KK37::KK36::KK36::KK36::KK36:

Allah razı olsun bunu düşünmeniz bile çok büyük bir incelik hem de hiçbir mecburiyetiniz olmamasına ve beni tanımamanıza rağmen.... Çok teşekkür ederim hepinize canlar :KK15::KK15::KK15::KK36::KK36::KK36:

Kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben şuan şoklardayım :KK68:ve o kadar mutlu oldum ki. canım benim sevgili asivemai asivemai aradı şimdi beni. bana bir sürprizi varmış ama o kadar ısrarlarıma ve gerek yok dememe rağmen ne olduğunu söylemedi ve gelince görürsün dedi. :oops:ayrıca üç arkadaş daha işin içindeymiş ama nasıl bulurum onları ben bilmiyorum :KK23::KK37::KK36::KK36::KK36::KK36:

Allah razı olsun bunu düşünmeniz bile çok büyük bir incelik hem de hiçbir mecburiyetiniz olmamasına ve beni tanımamanıza rağmen.... Çok teşekkür ederim hepinize canlar :KK15::KK15::KK15::KK36::KK36::KK36:
:KK66: :KK66: :KK66: :KK66: :KK74::KK74:

cumartesi kargonun gönderip pazartesiye elinde olur canım :KK66:

sınırsız internetim ve ben emrinizdeyim hatunlar :KK52: hemen bi hediye topiğini kurcalayım da begendiklerime göz koyayım :KK53:

darned darned canım çok teşekkür edeim çok şaşırttın beni bu kadar siteme sen çıktın demek :)) hediyelerin hepsi çok güzel kesene bereket valla bayıldım ve çok mutlu oldum sağol canom

X