benim katilciğim kargomu yollamış yolda imiş bugün yrn elime ulaşır sanırım canımmkızlar hediyelerini alamayanpantera14 YEKTA61 Hazal zamani arkadaşların katilleri kızlar en yakın sürede kargolarınızı ulaştırmanızı temmeni ediyorum umarım mahçup kalmam kimseye ve @hilalkahraman arkadaşımızın kargosunun ulaşıp ulaşmadığını bilemiyorum ama en yakın sürede ulaşacağım kendisine ve A altinkaya35 canım seni eklemedim çünkü kargon bugün elinde olacak bilgin olsun
Kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben şuan şoklardayımve o kadar mutlu oldum ki. canım benim sevgili asivemai aradı şimdi beni. bana bir sürprizi varmış ama o kadar ısrarlarıma ve gerek yok dememe rağmen ne olduğunu söylemedi ve gelince görürsün dedi. ayrıca üç arkadaş daha işin içindeymiş ama nasıl bulurum onları ben bilmiyorum
Allah razı olsun bunu düşünmeniz bile çok büyük bir incelik hem de hiçbir mecburiyetiniz olmamasına ve beni tanımamanıza rağmen.... Çok teşekkür ederim hepinize canlar
cumartesi kargonun gönderip pazartesiye elinde olur canımKızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben şuan şoklardayımve o kadar mutlu oldum ki. canım benim sevgili asivemai aradı şimdi beni. bana bir sürprizi varmış ama o kadar ısrarlarıma ve gerek yok dememe rağmen ne olduğunu söylemedi ve gelince görürsün dedi. ayrıca üç arkadaş daha işin içindeymiş ama nasıl bulurum onları ben bilmiyorum
Allah razı olsun bunu düşünmeniz bile çok büyük bir incelik hem de hiçbir mecburiyetiniz olmamasına ve beni tanımamanıza rağmen.... Çok teşekkür ederim hepinize canlar
inşallah yılbaşından önce elinde olur olmazsa çok üzülürüm açıkçasıGünaydınlarrrrrrrrrrrümrancım hilal ablayla konuştuk dün pazartesi yollıcam dedi sorun yok benim için dedimm
günaydın canımgünaydın kızlaarr
inşallah yılbaşından önce elinde olur olmazsa çok üzülürüm açıkçası
günaydın canım
inşallahİnşallah olur canım heralde
hediyelerine kavuşamayan A altinkaya35 (BUGÜN ELİNDE OLUR BÜYÜK İHTİMALLE)Hazal zamani (bugün yarın eline ulaşır) pantera14 cts günü kargolanacak kısmetse inşallah
tmm canımcanım benim kargom gelmiş ama henüz alamadım işdeyim öğlen 3 gibi eşimi göndercem alınca resimleri paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?