2015 yılbaşı çekilişi

benim katilciğim kargomu yollamış yolda imiş bugün yrn elime ulaşır sanırım canımm

Kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben şuan şoklardayım ve o kadar mutlu oldum ki. canım benim sevgili asivemai aradı şimdi beni. bana bir sürprizi varmış ama o kadar ısrarlarıma ve gerek yok dememe rağmen ne olduğunu söylemedi ve gelince görürsün dedi. ayrıca üç arkadaş daha işin içindeymiş ama nasıl bulurum onları ben bilmiyorum

Allah razı olsun bunu düşünmeniz bile çok büyük bir incelik hem de hiçbir mecburiyetiniz olmamasına ve beni tanımamanıza rağmen.... Çok teşekkür ederim hepinize canlar

cumartesi kargonun gönderip pazartesiye elinde olur canım

Günaydınlarrrrrrrrrrr ümrancım hilal ablayla konuştuk dün pazartesi yollıcam dedi sorun yok benim için dedimm

sınırsız internetim ve ben emrinizdeyim hatunlar hemen bi hediye topiğini kurcalayım da begendiklerime göz koyayım

darned canım çok teşekkür edeim çok şaşırttın beni bu kadar siteme sen çıktın demek :)) hediyelerin hepsi çok güzel kesene bereket valla bayıldım ve çok mutlu oldum sağol canom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…