Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim katilcik nerede pekiiiiKızlar bu arada bende bugun gönderdim kargomu kurbancıgıma
günaydın cnaımmherkese günaydınnn....
oh maşllah nişan tepsisi gibi olmuş süper gözüküyor eline sağlık cnmEki Görüntüle 1339508 Paketim hazır ve bugün yola çıkacak inşallah
hadi bakalım nazımmmmm bakalım ne ciciler alcanben de bugun tamamlamayı ve akşam paketlemeyi düşünüyorum ama aradıklarımı bulabilecek miyim, yarın buralarda kargo bulabilecek miyim deli sorular var kafamda yoksa pazartesi gününe kalabilir
hadi bakalım nazımmmmm bakalım ne ciciler alcan
beğenir canımmm benimm sonuçta hediye bahane burda önemli olan dostlukişsizlik ev taşıma vs çok da büyük şeyler alamadım umranım, umarım kurbanıma haksızlık yapmış olmam da begenir
beğenir canımmm benimm sonuçta hediye bahane burda önemli olan dostluk
senin sohbetin beğenilmez mi kuzummmmmmo zaman umarım kurbancım sohbetimi begenmiştir
Kurbanım yeni nişanlı olunca ben de nişan bohçası görünümü vereyim dedim:)oh maşllah nişan tepsisi gibi olmuş süper gözüküyor eline sağlık cnm
senin sohbetin beğenilmez mi kuzummmmmm
sen nazımmmmmmcanımsıınnnnn
yaaa benim katilim kimmmmmmmSelam :) az önce kargom geldi :) eve gidince açacağım sabırsızlanıyorum :)
Eki Görüntüle 1339809
Bu arada canım kurbanım senin paketi göndermem pazartesiye kalabilir