• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

kayacans ben çok önceden biliyordumm :)

Benim eski katilim kendisi cici zevkli bir katildir :)
hayırlı olsunnnn canımm
Teşekkür ederim :KK68:
ne işi canım hayırlı olsun
Kursa gidiyordum canım estetisyenlik için onun yüzünen yaklasık 4 aydır evde işsizdim :D Şükür bitti kurs, bende yeni sektörümde çalışmaya baslıyorum nihayet heyecanlıyım o yüzden biraz :)

arkadaşlar gerginliğe gerek yok ...güzel bir niyet için bir araya geldik kızgınlığa küslüğe hiç gerek yok ..keşkem herkes aktif olsa ama maalesef herkesin kendi sorunları mevcut...
o yüzden amacımız güzel zaman geçirmek ...kırmaya kırılmaya gerek yok :))

arkadaşlar gerginliğe gerek yok ...güzel bir niyet için bir araya geldik kızgınlığa küslüğe hiç gerek yok ..keşkem herkes aktif olsa ama maalesef herkesin kendi sorunları mevcut...
Ne gerginliği canım nolmuşş ki o_O

gecen bana ama sen sısttttt dedinnn:))))

canım çalışan anne sadece sen değilsin ama tabiki doğanın kanunu bu bi şekilde hep koşuşturmaca da oluyo ama en azından insan yerine koyup ya arkadaşlar ben bi süre giremeyeceğim diyebilirsin veya bana özelden bilgi verebilirsin hilal kahraman arkadaşımız monarkkk eskişehire giden bi arkadaşımız vardı onlar bilgi verirken sne neden vermeyesin ki????????? diğer toğiklerde 1 2 3 kaç ise artık mesaj atabiliyorsan buraya burddaki insanlara da bi selam verip çıkabilirsin guneselll mesela yurtdışında olduğu zaman bilgi veriyo çünkü burda bi sohbet alanı ve bu başka konuşulmuş aktif olunması gerekiyor diyo

Neden giremeceğim diye bilgi vereyim ki ? Kimsenin buna zorunluluğu yok.
Zaten sohbetler aranızda geçiyor, selam yazıp çıkmanın ne anlamı var?

Herneyse siz sohbetinize devam edin. Ben uzaktan seyredeceğim.
Günü gelince hediyemi yollayıp, hediyem geldiğinde yazacağım.

Güzel günler kızlar..

Back