- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
burdayımgünaydınnn hatunlaaaarrr
eğer katilim buralardaysa ve beni duyuyorsa, kendisine kırıldığımı belirtmek isterim... benimle iletişim kurmasını isterdim... o zaman göndereceği hediyeler manevi anlamda çok çok daha değerli olurdu benim için... ama şu an hiç hevesim yok...
maşallahh :)8 saat uyumusum kuzu)
hayırlı sabahlar canım maşallah acaba bende birgün böyle uyuyabilecek miyim????
sen değilsin kiii ama yaaaaa
aahhhh nerde o günler bi uyusam varya ne 8 saat 12 saat uyanmam inanki o derece uykusuzumm ah ahCanimmmm onceki gece yolculuk ve hic uyumadan 8 saat calisirsa snrasinda oyle uyursun
bişeycik diyemicem neyse senin için bi telefon görüşü yapçem bebekim ama şuan müdür bey odasında çıkıp gidince ararım katilini
aahhhh nerde o günler bi uyusam varya ne 8 saat 12 saat uyanmam inanki o derece uykusuzumm ah ah
tamam katilcik halledicem sen merak etme bu parça benden sana gelsintamam canımmmm, çok sevinirim...
tamam katilcik halledicem sen merak etme bu parça benden sana gelsin
inim inim inlesem
acı çeksem de olur
benim için farketmez
sen mutlu ol ne olurr
gunaydın kızçeleerrrr
günaydınnnnnn mııı
öğlen oldu yahuuuuuu
nazım nazım benim yerime uyu ahhhhh ahhhuyandım da kahvaltı ediyorum işte ya çaktırma
nazım nazım benim yerime uyu ahhhhh ahhh
evet ya bi kaç gecedir ağlayarak uyanıyo gözleri kapalı başıda bi sağa bi sola uyku sermiyken ağlıyo cts günü kontrolü var bakalım inş. sıkıntılı bişeyi yokturelifim nisam uykusuz mu bırakıyor yoksa umranım
evet ya bi kaç gecedir ağlayarak uyanıyo gözleri kapalı başıda bi sağa bi sola uyku sermiyken ağlıyo cts günü kontrolü var bakalım inş. sıkıntılı bişeyi yoktur
ne bileyim canımmruya falan mı görüyor acaba canım, yada bişeylerden mi korkuyor ki
ooowwww nasıl bişey alcan banahuuuu huuuuuuu
kurbanımaaa yılbaşı donu bakıcamm bugünnn
huuuu huuuuuuu
kurbanımaaa yılbaşı donu bakıcamm bugünnn
ne bileyim canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?