• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

İyi akşamlar hatunlar. Bende bugun kizlarla bulustum arkadasta toplandik. Pek giremedim. 15 gun sora yollamaya baslicaz hediyeleri az kaldi :)

Kizlar oncelikle hepinizden ozur diliyorum bikac gundur topige yazamadigim icin.sinavlarim falan vardi cok az girip bakabildim foruma da zaten. Gorusmeyeli nasilsiniz keyifler iyi mi

Kizlar oncelikle hepinizden ozur diliyorum bikac gundur topige yazamadigim icin.sinavlarim falan vardi cok az girip bakabildim foruma da zaten. Gorusmeyeli nasilsiniz keyifler iyi mi
Cook sukur canım sen nasılsın nasil gecti sinavlarin

Kızlar selam bugün gece 2 itibarıyla oturabildim bilgisayara,çok dolu dolu bir gün geçirdim bol bol misafirim vardı tüm gün yemek yaptım :kk77::kk77:

Yarın yani bugünde akşama kadar kursta olacağım için ancak akşam gelebileceğim tekrar . O zamana kadar kendinize cici bakın :KK68::KK68::KK68::KK68:

İyi akşamlar hatunlar. Bende bugun kizlarla bulustum arkadasta toplandik. Pek giremedim. 15 gun sora yollamaya baslicaz hediyeleri az kaldi :)

aynen kuzucum benim :)
önceki çekilişteki hediyelerim mükemmeldiii:)) katilim .çok özenli idi :))
eminim şimdiki katilimde çok özenlidir:))
muhabbetimiz çok güzel:))
senn nasıl kurbanınla aran?

oy kuzum Allah ım yardımcın olsun sınavlarında :)
ben çok şükür iyiiym :) haftasonu miskin miskin evdeyim :) uzun zamandır ilk defa bir haftasonu evdeyim ve sakinim:))
sen nasılsın :?

Kızlar selam bugün gece 2 itibarıyla oturabildim bilgisayara,çok dolu dolu bir gün geçirdim bol bol misafirim vardı tüm gün yemek yaptım :kk77::kk77:

Yarın yani bugünde akşama kadar kursta olacağım için ancak akşam gelebileceğim tekrar . O zamana kadar kendinize cici bakın :KK68::KK68::KK68::KK68:

oy oy oy yoruldun yani bebeğim <3
kursunda mis gibi geçer inşaAllah :)

Selam kızlar...

Site telefonumda çok kasıyor. O yüzden yazamıyorum pek. Katilim ve kurbanımla whatsapptan yazışıyoruz.

Katilimi hemen buldum zaten, çok mesudum

aynen kuzucum benim :)
önceki çekilişteki hediyelerim mükemmeldiii:)) katilim .çok özenli idi :))
eminim şimdiki katilimde çok özenlidir:))
muhabbetimiz çok güzel:))
senn nasıl kurbanınla aran?

Ne guzel canım sende kurbaninaa cok ozenlisindir eminim. Bizde arada konusuyoruz kurbanımla. Bende guzel ciciler alıyorum kurbancıgımaa

selam kızlar, herkese mutlu pazarlar :KK68:

önümüzdeki hafta hediyeleri tamamlamayı düşünüyorum bende. heyecan dorukta bakalım benim katilim kim, kurbanım beni sevecek mi, kafamda deli sorular :KK53:

iyi canım, bakınıyorum buralara, birazdan proje hazırlamaya başlayacağım :) sen ve bebiş nasılsınız :KK48:
bizde kızımla sabahın seherinden berı ayaktayız ... acıktık ta :KK49:
doğurmadan hazırlayabılsem bıran evvel kurbanımın hedıyelerını ne iyiydi :KK37:
sen ne durumdasınn...

bizde kızımla sabahın seherinden berı ayaktayız ... acıktık ta :KK49:
doğurmadan hazırlayabılsem bıran evvel kurbanımın hedıyelerını ne iyiydi :KK37:
sen ne durumdasınn...

haftaiçi tamamlayacam ben de hediyelerimi, birazını aldım birazı da aklımda :)
ne zaman olacak doğum, tarih belli mi annesi :nazar:

nişanlıma kalacak yer arıyorduk uzun zamandır. çok şükür dün bulduk kira sözleşmesini falan imzaladı. artık huzurla düğünü bekleyebiliriz :) gerçekten çok zormuş ev araması bulması falan. kendi evimizi ararken kimbilir nasıl sıkıntılar yaşıcaz bilmiyorum. sen nasılın bakalım? :)
senin adına sevindim cnm gerçekten çok zor ev bulmak taşınmak
benimde ev sahibim evi satıcak bende ev arıyorum b ütceye uygun bulmak yeni eve adapte olmak gerçekten güç

Back