• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

ocak 1 2 3 herhangı bırınde ınsallah sabrederse kızımda :KK46:
benım aklımda da cok sey var bıan evvel ıcraata gecmem gereklı.

yeni yıl çocuğu olacak fıstık desene :)
kendini yormadan yavaştan halletsen iyi olur canım ya haklısın, sonradan problem olmasın :KK51:

Ne guzel canım sende kurbaninaa cok ozenlisindir eminim. Bizde arada konusuyoruz kurbanımla. Bende guzel ciciler alıyorum kurbancıgımaa

senin hediyelerin her daim güzeldir...bi önceklere bayılmıştım :)) yazılar hediye kutuları vs..
kurbanın çok şanslı :D

eveeet evet evettttt, sen harika hediyeler alıyor ve harika sunuyorsun onlarııııı :)

kızlaaar selam,nasıl gecıyor pazar gununuz bakalım...

selam... :anneadayı:

Iyi pazarlar kızlar hava çok kötü İzmir'de en güzeli çalışmak

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    193,1 KB · Görüntüleme: 110
selam kızlar nasılsınız bakalımmmmmm bende kurbancığıma güzel güzel ciciler aldım vermiş olduğum 1 2 siparişim dışında hepsi tamam :D :D :D canım kurbanım inşallah beğenirsin cicilerini bugün sevgili katilimle görüştüm hehehehehehe :D :D :D

bana biblo alacakmış hehehehehehehe kocişle konuştuk biliyor burayı anlattım biblo muhabetini bari hayvan figürlü almasın dedi :KK70: :KK70:

selam kızlar, herkese mutlu pazarlar

önümüzdeki hafta hediyeleri tamamlamayı düşünüyorum bende. heyecan dorukta bakalım benim katilim kim, kurbanım beni sevecek mi, kafamda deli sorular

cesminazım benim canım ))
pazarda bitti hafta başladı :((

pazartesi sendromunu birebir yaşıyorum...
bugün odada bi tek ben görevliyim bakalım nasıl olcak gün

Back