- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
allah yardımcınız olsun canım bi yandan güzel bi yandan da kötüBolu olunca meşhur yani bizim soğuklar valla kışın hastalıktan kurtulamıyoruz burda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah yardımcınız olsun canım bi yandan güzel bi yandan da kötüBolu olunca meşhur yani bizim soğuklar valla kışın hastalıktan kurtulamıyoruz burda
Evet ya doğu dan farkı yok yaniallah yardımcınız olsun canım bi yandan güzel bi yandan da kötü
Evet ya doğu dan farkı yok yani
Bendee şimdi yiceemmm afiyet olsunnnnnnacıktımmmmm
hoşgeldinn canım naberrben geldiiiiimmmmm kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hoşgeldinnnben geldiiiiimmmmm kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
allah kolaylık versin canımSelam hatunlar bu aralar çok yoğun çalışıyorum nasılsınız ne var ne yok
Kolay gelsin canımSelam hatunlar bu aralar çok yoğun çalışıyorum nasılsınız ne var ne yok
sağol canım teşekkür ederimmmKolay gelsin canım
sağol tatlımmm. İşleri yetiştircem die canım çıktı yahu.hoşgeldinnn
allah kolaylık versin canım
hoşgeldinn canım naberr
hoşgeldinnn
allah kolaylık versin canım
huuuu huuuu bişi dicem size ben şimdi 5 te işten cıkıyorum bayanlar işten sonrada çok sıkılıyorum malum koca cocuk falan yok evde zaman geçmiyo gezsen soğukta oda hergün olmuyo böle zaman geçirebilceğim eğlenceğim bi kursa başlamak istiyorum ama ne olabilir fikriniz varmı acabaa ???
selam kızlar nasıl gidiyor bakalım hediye alışverisşleri başladımı ben sehır dısındayım henuz baslayamadım
ne oldu tatlım hayırdır kötü birşey yokyaiyidir kızlar yorgunum biraz. giremiyorum fazla bu aralar. sizler nasılsınız???