- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
katilimmm, burdaysan ses veerrr
seeeeeeeeeeessss
burda diiiil katilin seninnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
katilimmm, burdaysan ses veerrr
seeeeeeeeeeessss
burda diiiil katilin seninnn
bilmemmmmm
neden yaaa
zor ya yıne halimize cok şükürsağol tatlımmm. İşleri yetiştircem die canım çıktı yahu.
hmm iyiyiz canım sen nasıliyidir kızlar yorgunum biraz. giremiyorum fazla bu aralar. sizler nasılsınız???
benim katilim de ses verkatilimmm, burdaysan ses veerrr
ebru kursu ya da enstruman kursu; dans kursu yüzme veya spora gidebilrsin :))
nasıl bir şehirde yaşıyorsun..
imkanları geniş mi?
oh oh :) inşaallah olr ben de yüzme istiom ama bulamıomBolu küçük bi şehir pek imkan yok malesef bugün aradım başvuru yaptım sırayla alıyolarmış ne zaman başlarsa artık yemek -pastacılık sunum- ebru kurslarına başvurdum bakalım artık
ne oldu tatlım hayırdır kötü birşey yokya
nişanlıma kalacak yer arıyorduk uzun zamandır. çok şükür dün bulduk kira sözleşmesini falan imzaladı. artık huzurla düğünü bekleyebiliriz :) gerçekten çok zormuş ev araması bulması falan. kendi evimizi ararken kimbilir nasıl sıkıntılar yaşıcaz bilmiyorum. sen nasılın bakalım? :)
Pazar olsada bnde böle alışveriş yapsammm kurbancımmaaaa
günaydın kuzum :))Ben geldim :) Çok yorucu bir gün geçirdim yarında öyle olacak Sizler neler yapıyorsunuz
günaydın kızlar bugün kimseler uğramamış yine buralara :) Ben pazartesiye kadar yokum haber vereyim dedim öpüyorum sizleri :) katilim ve kurbanım sizleri daha çok öptümm :)
Aynen canımmm yarınn bi kendimeee bi kurbannımaa bi kendimee bi kurbanımaaa cicikleeerr alıcammm Sanada iyi gezmeler canımmovv pazara ne kadlı :)
yarın alıpşveriş günü diyorsun yani :)
benm de inşaAllah yarın maaşım yatacak :)
ben de bi kısım alışverişi yaptım bi kısmı kaldı :)