• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

ebru kursu ya da enstruman kursu; dans kursu yüzme veya spora gidebilrsin :))
nasıl bir şehirde yaşıyorsun..
imkanları geniş mi?

Bolu küçük bi şehir pek imkan yok malesef bugün aradım başvuru yaptım sırayla alıyolarmış ne zaman başlarsa artık yemek -pastacılık sunum- ebru kurslarına başvurdum bakalım artık :oops:

Ben geldim :) Çok yorucu bir gün geçirdim yarında öyle olacak :( Sizler neler yapıyorsunuz

günaydın kızlar bugün kimseler uğramamış yine buralara :) Ben pazartesiye kadar yokum haber vereyim dedim öpüyorum sizleri :) katilim ve kurbanım sizleri daha çok öptümm :)

ne oldu tatlım hayırdır kötü birşey yokya

nişanlıma kalacak yer arıyorduk uzun zamandır. çok şükür dün bulduk kira sözleşmesini falan imzaladı. artık huzurla düğünü bekleyebiliriz :) gerçekten çok zormuş ev araması bulması falan. kendi evimizi ararken kimbilir nasıl sıkıntılar yaşıcaz bilmiyorum. sen nasılın bakalım? :)

nişanlıma kalacak yer arıyorduk uzun zamandır. çok şükür dün bulduk kira sözleşmesini falan imzaladı. artık huzurla düğünü bekleyebiliriz :) gerçekten çok zormuş ev araması bulması falan. kendi evimizi ararken kimbilir nasıl sıkıntılar yaşıcaz bilmiyorum. sen nasılın bakalım? :)

hayırlı olsun kkuzum Allah ım daha da güzellikler nasip etsin inşaAllah :)))

arkaadşlarımmmmm :)
kurbanımmmmmın hediyeleri çok hoş oldu :))

eminiim çok beğenecek :))

heyecanlanıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

ovv pazara ne kadlı :)
yarın alıpşveriş günü diyorsun yani :)
benm de inşaAllah yarın maaşım yatacak :)
ben de bi kısım alışverişi yaptım bi kısmı kaldı :)
Aynen canımmm yarınn bi kendimeee bi kurbannımaa bi kendimee bi kurbanımaaa cicikleeerr alıcammm :KK76::KK76::KK48: Sanada iyi gezmeler canımm :KK51:

oh oh oh hedişler alınmaya başlanmış bakıyorum bende kuzum ve kocişimle annemlere geldik ohh missss oturuyoruz bakemmm :D :D :D

Back