• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

Diğer çekilişlerde muhabbet daha koyuydu sanki o havayı yakalayamadım bir türlü burda :stop:

günaydın kızlarrrr güzel bir gün olmasını diliyorum ve sonunda haftasonuuuuuuuu yarın yaşasınn :KK73:
cok şükür işler güçleeeer :))
canımmm artık haftasonunu gelsin istiyorumm
artık bişey kalmadı canım bak yarın tatil ;)

arkadaşlarımm aylık hatim grubu oluşturuyorum katılşmak isteyen olursa özel mesaj atabilr mi...?
dünyevi olgulardan biraz uzaklaşıp dünyevi zamanları uhreviyata transfer etmek için :) uzak mesafeleri bir hatimde bir dua da birleştirelim...

topiğimin de http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dini-paylasim-alani.672122/page-53 adresi budur:KK54:
allah kabul etsin cnaım ben zaten kuran grubundayım burası da olursa yapamam o yüzden şimdiden allah kabul etsin ;)

İngilizce öğretmeniyimm :cool:

beeen, beeen, beeen :KK76:

hatta bitirdim bile sayılırrr :KK76:
ne aldın ne aldın bana hadi söyle söyle
Bende 3-4 gün sonra başlayacağım çok zevkli alışveriş oluyor :)
ne alıcan bana katilcik
günaydın kızlarr :)
günaydımn canım

o zaman hediyeler gönderilmeye başlansında başka bir heyecan yaşayalım. Ayın 15ine kadar herkez bu topiği unutur :D
aa yok canım unutulmadı sadece az giriliyo ve hediye alamayan arakadşları sıkıştırmak istemem en ideali 15 aralık bnece

Back