Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkurler cnm ya sanırım anı hava degısıklıklerınden kaynaklı.
vede 23ten buyuk veya esıt bır yaşı var
İyi geceler canımIyi geceler hanimlar...
Benden niye şüphelenmiyorsun hiç
geçmiş olsun...
benim işte beeeeennnn
sen bi sen varsın şüphelim, bi de altınkaya35
ikinizden birisi benim katilim.. diğer herkesi ipuçlarından eledimmm
İyi geceler canım
Sorma ya uyku tutmuyor artık :) Çalışmaya nasıl adapte olacağım tekrar bilemiyorumYine gece nobetindesin
Sorma ya uyku tutmuyor artık :) Çalışmaya nasıl adapte olacağım tekrar bilemiyorum
Uyumadıgım oldu öyle ta ertesi akşam uyudum yine aynı Çalışmama birşey kalmadı şurda keyfini çıkarayım bir daha oturamam böyleBi iki gun gunduzleri uyuma duzene girersin gece uykularinla..
artık bişey kalmadı canım bak yarın tatilcok şükür işler güçleeeer :))
canımmm artık haftasonunu gelsin istiyorumm
allah kabul etsin cnaım ben zaten kuran grubundayım burası da olursa yapamam o yüzden şimdiden allah kabul etsinarkadaşlarımm aylık hatim grubu oluşturuyorum katılşmak isteyen olursa özel mesaj atabilr mi...?
dünyevi olgulardan biraz uzaklaşıp dünyevi zamanları uhreviyata transfer etmek için :) uzak mesafeleri bir hatimde bir dua da birleştirelim...
topiğimin de http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dini-paylasim-alani.672122/page-53 adresi budur
ne aldın ne aldın bana hadi söyle söyle
İngilizce öğretmeniyimm
beeen, beeen, beeen
hatta bitirdim bile sayılırrr
ne alıcan bana katilcikBende 3-4 gün sonra başlayacağım çok zevkli alışveriş oluyor :)
günaydımn canımgünaydın kızlarr :)
Diğer çekilişlerde muhabbet daha koyuydu sanki o havayı yakalayamadım bir türlü burda
çünkü hemen hemen herkes katilini buldu ve heyecanı kaçtı o yüzden olabilir mi
günaydın nasılsın canımmGünaydınlarrrrrrrrrrrr hadi bugün herkes gelsinde muhabbet edekkk ya hakkaten
günaydın canımGünaydınlarrrrrrrrrrrr hadi bugün herkes gelsinde muhabbet edekkk ya hakkaten
yanibilmem belkide olabilir
günaydın canım
yani
aa yok canım unutulmadı sadece az giriliyo ve hediye alamayan arakadşları sıkıştırmak istemem en ideali 15 aralık bneceo zaman hediyeler gönderilmeye başlansında başka bir heyecan yaşayalım. Ayın 15ine kadar herkez bu topiği unutur
aa yok canım unutulmadı sadece az giriliyo ve hediye alamayan arakadşları sıkıştırmak istemem en ideali 15 aralık bnece