Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim :) düğün hazırlığım var malum. kına mekanını tuttuk mutluyum :) beni alıntılayıp yazarsan sevinirim kuzum yaa yoksa arada yazdıklarını kaçırabilirim![]()
Dugun sizin mi .) Cok heycanlisinizdr.. ayy..
evet :) kısmetse 2 Mayıs'ta. Hazırlıklar başladı. Heyecan, stres.. :)
Hemen gelir ya o vakit .) Arkadasiminda mayista. Hep birlikte heycanlaniyoruz![]()
:) şafak 179 şuan. ocaktan sonra hemen gelir diyorlar ya bakalım. geçen sene bide asker yolu beklemiştim o vakitler :)
iyiyim :) düğün hazırlığım var malum. kına mekanını tuttuk mutluyum :) beni alıntılayıp yazarsan sevinirim kuzum yaa yoksa arada yazdıklarını kaçırabilirim![]()
oh oh allah tamamına erdirsin canım yoğun bir dönem seni bekliyor ama tatlı ve stresli bir telaş oluyor allah yardımcın olsun canımiyiyim :) düğün hazırlığım var malum. kına mekanını tuttuk mutluyum :) beni alıntılayıp yazarsan sevinirim kuzum yaa yoksa arada yazdıklarını kaçırabilirim![]()
oh oh allah tamamına erdirsin canım yoğun bir dönem seni bekliyor ama tatlı ve stresli bir telaş oluyor allah yardımcın olsun canım
Hayırlı olsun canım benimm. Sevindim adına
merhaba missgamzeliselaaaaaaaaaaam çekilişçileeeer![]()
merhaba canım normalde biz 20 kişi demiştik ama kızlara bir soralımselammm uzun zamandır girmiyodum foruma geçtimi katılım bende katılmak istiyorum önceden de katılmıstım çok güzeldi muhabbetler falan :) benide alın nolaaaaaarrr![]()
Şafaklara alistin yani. Insallah sıkıntsz sitressz gelirde hayrlisiyla mutluca gecirrsn gunlerini ya..![]()
selaaaaaaaaaaam çekilişçileeeer![]()
amiiiiinnn kuzum teşekkür ederim :) sen de var mı bişiler? bu arada seninle dua topiğinde değil miydik biz? :) yanlış mı hatırlıyorum??
Hoşgeldin gamzeliiiiii![]()
21 oluversinnnnnmerhaba missgamzeli
merhaba canım normalde biz 20 kişi demiştik ama kızlara bir soralım
canım büyük ihtimalle olursun21 oluversinnnnn![]()
kimin kime çıktıgı falan belirlendimi peki ?canım büyük ihtimalle olursun