2015 yılbaşı çekilişi

bende geldimmm :)

cüzdan olabilir parfüm olabilir oyunak olabilir ama lütfen gerçekten içinden gelmeyen katılmasın topiğe sırf hediye alabılmek için katılanlar olmasın tamam herkesin maddi durumu aynı olmayabılır ama tanıtımda onu ıstıyorum bunu ıstıyorum yazanlar özensizce hediye yollıcaksa katılmasın lütfen.ben her hediye alışverişinde çıktığımda heyacandan kalpim pıt pıt atıyor,acaba bunu alsam beğenirmi,şu hoşuna gidermi diye. ( kimseye değil sözüm genel olarak )

bence kesin birşey olmasın herkes içinden ne gelirse onu alsın illede şu bu olmasın bence :)
canım tabi ki de tanıtımın dışında istediğin şeyleri de alırsın ama sonuçta yılbaşına özgü bir hediye olmalı
zaten sohbete katılmayanları çıkarıyoruz canım benim sonuçta hediye bahane güzel dostluklar olsun diye aracı sadece hediyeler ki çok güzel dostlar edindim bu sayede ama dediğin gibi sadece hediye için katılıp ama sohbete girmeyenler çıkarılacaktır

o zaman madem yılbaşı yılbaşı kılasigi kırmızı iç çamaşırı :) paralı bir yıl için cüzdan :) mutlu bir yıl için tabiki çikolataaaa :)))

o zaman madem yılbaşı yılbaşı kılasigi kırmızı iç çamaşırı :) paralı bir yıl için cüzdan :) mutlu bir yıl için tabiki çikolataaaa :)))
çikolata zaten var canım şekerleme yani illa çikolata olcak diye bişey yok şeker olabilir herşey yani anket açıyorum ozaman çoğunluk neyse o olsun ozaman

kesinlikle katılıyorum..bi önceki çekilişte herkes kendini ve zevklerini anltıyor; ama karşı taraf kendi maddi manevi zevkine göre hediye alıyor..
ne güzel şeyler oluşturuyorlar..:))

çikolata zaten var canım şekerleme yani illa çikolata olcak diye bişey yok şeker olabilir herşey yani anket açıyorum ozaman çoğunluk neyse o olsun ozaman
arkadaşlar bence iç çamaşrı olayı güzel :)klasik..
çikolata olabilir..
cüzdan bence olamsın hemen hemen herkesin var çünkü..
::) mektup olsun mutlakaa
en güzeli dostluklar daim olsun inşaallah :))

güle güle kullan canım. ben de bu pazar halledecem inşallah

kızlarrr çekiliş varmışş haberım yokmuş eski katılcıgım sagolsun haber verdı :)) Hemen nasıl katılıcagıma bakıp bende katılmak istiyorum yine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…