• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

MissGamzeli MissGamzeli :KK52: :KK52: öhöm öhöm öhöm

Güler yüzlü öğretmenim,
Bir tanesin, canım benim.
Masallarla bilmeceler,
Anlatırsın neler neler…

Kalemimi tutamazken
Kitabımı açamazken
Bir de baktım yazıyorum,
Sular gibi okuyorum.
Öğretmenler Günün Kutlu Olsun :KK52: :KK52:

çok mutlu oldummmmmm :KK36:

kızlar MissGamzeli MissGamzeli başta olmaküzere tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun :KK36: :KK36:

Gamzeli ve tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsunnnn :KK68:

çok düşüncelisiniz kızlaaar, teşekkür ederimmm :KK15::KK15:

günaydın kızlar hafta sonu kayınvalidem vardı foruma giremedim birde başımda vajinismus gibi bir bela var :KK43: eğer size zaman ayıramıyorsam affedin :) ee ben yokken neler oldu kim ipucu verdi bi okuyup gelem ben :)

canım benim Allah yardımcın olsunnn

hatunlar günaydın nasılsınız çok fazla giremiyorum kusuruma bakmayın bu aralar biraz yogunum ama sizi unuttum sanmayın kurbanım sana ciciler almaya devam ediyorum inşallah begenirsin :)

merhaba canım sen nasılsın bizler aynı

çok yorgunum. hafta sonu günübirlik nişanlımın memleketine gidip geldik Kayseriye. kayınpederim rahatsız ameliyat olacaktı ertelenmiş. uykusuzum gün bitse de eve gidip uyusam derdindeyim. ben daha hediye almaya başlayamadım :KK17: geç kalmıyorum dimi?

çok yorgunum. hafta sonu günübirlik nişanlımın memleketine gidip geldik Kayseriye. kayınpederim rahatsız ameliyat olacaktı ertelenmiş. uykusuzum gün bitse de eve gidip uyusam derdindeyim. ben daha hediye almaya başlayamadım :KK17: geç kalmıyorum dimi?
15 aralıktan itibaren işte gönderimler başlayacak canım daha 15 i nede çok var rahat ol ;) geçmiş olsun nesi var hayırdır allah şifalar versin normalde zaman çabuk geçiyo ama uykusuz ve moral bozukluğu olduğun günler zaman akmaz sanki durur gibi

günaydın kızlar hafta sonu kayınvalidem vardı foruma giremedim birde başımda vajinismus gibi bir bela var :KK43: eğer size zaman ayıramıyorsam affedin :) ee ben yokken neler oldu kim ipucu verdi bi okuyup gelem ben :)

çok şey oldu cnım .9 ama dönüp okumak baya zooor :))
geçmiş olsun umarım sorunu çözersiniz

Back