- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.380
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım canımmm:)
Merhaba sekerler nasilsiniz nasi gidiyo keyiflerrSelam kızlar bende geldim napıyorsunuz :)
İyidir canım sen nasılsın :) O hayat benim izliyorumMerhaba sekerler nasilsiniz nasi gidiyo keyiflerr
Bende star a falan bakiyorum canim ya oturmaca. Aslinda sinavlarim var ama hic calisasimda yokİyidir canım sen nasılsın :) O hayat benim izliyorum![]()
Aynen benım 2 gun sonra bitane 2 hafta sonra bıtane ocakta acıkögretım var hala çalışcamBende star a falan bakiyorum canim ya oturmaca. Aslinda sinavlarim var ama hic calisasimda yok
Merhaba sekerler nasilsiniz nasi gidiyo keyiflerr
Hosgeldiniz hatunlar bende evde yaslanıyorum. Hatırla sevgili dizisi vardi zamaninda izleyememistim yeni izlemeye basladım 18. Bolumden izliyorum öyle iste sizler neler yapıyosunuz :)Selam kızlar bende geldim napıyorsunuz :)
Hatırlıyorum o diziyi hiç izlemedim ama güzel bişeye benzıyordu :) BEnde aynı o hayat benım ızlıyorum bıryandan reklam cıktı gerçiHosgeldiniz hatunlar bende evde yaslanıyorum. Hatırla sevgili dizisi vardi zamaninda izleyememistim yeni izlemeye basladım 18. Bolumden izliyorum öyle iste sizler neler yapıyosunuz :)
dogum gnun kutlu olsun canim
MissGamzeli nice mutlu yıllara tatlım iyiki doğmuşsun :)
Bende ozmnlar begenmemistim baska dizi izliyordum ama simdi cok begeniyorum :) guz3lmis bayaHatırlıyorum o diziyi hiç izlemedim ama güzel bişeye benzıyordu :) BEnde aynı o hayat benım ızlıyorum bıryandan reklam cıktı gerçi![]()
Guzel bi diziydi ben izlmistim eski zaman dizileri guzel oluyo zatenHosgeldiniz hatunlar bende evde yaslanıyorum. Hatırla sevgili dizisi vardi zamaninda izleyememistim yeni izlemeye basladım 18. Bolumden izliyorum öyle iste sizler neler yapıyosunuz :)
Ooof benimde ya sinavlara neden calismak zorundayizkiii cok sıkıcıAynen benım 2 gun sonra bitane 2 hafta sonra bıtane ocakta acıkögretım var hala çalışcamGram canım istemiyor senın gıbı :)
Sorma ya çoğuda hiç bir işe yaramıyorOoof benimde ya sinavlara neden calismak zorundayizkiii cok sıkıcı
Aynen canım :)Guzel bi diziydi ben izlmistim eski zaman dizileri guzel oluyo zaten
Hediyelerinizi almaya basladınızmı hatunlar neler aldınız :)
Ohh ne güzel :)ben aldımmmmm, bikaç şey kaldı sadeceeee![]()
Yaa sinavlardan alisverise vakit ayiramadim ben daha ama internetten falan bakiyorum birazzHediyelerinizi almaya basladınızmı hatunlar neler aldınız :)