• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

Hayirli gecler kizlar nasilsiniz.cok yogunum bu aralar giremiyorum ne olur kusuruma bakmayin komsum internetini kapatmis ia yerinden girne sansim yok esim inatla eve almiyor :( cepten paket yaptim elimden geldigince aaranizda olmaya calisacagim .katilim,kurbanim sizlerinde affina siginiyorum elimde olmayan nedenlerden dolayi surekli burda olamiyorum yinede hergun bakicam topige :-) cvp yazarken alintilayin olurmu baska turlu takip edemiyorummm buarada kurbancik hediyelerini yavas yavas almaya basladim :)

Bende henüz birşey almaya başlamadım 4 aralığa kadar muhteşem bir şekilde ders çalışmam gerekiyor.Ondan sonra rahat kafamla gidip alıcam hepsini :KK68:

kızlaaar selammm, cok giremedim misafirlerimiz vardı ama iyiyim cok sükür.
henuz almadım hediyelerimi ama alacağım en kısa zamanda :)
katilim sağolsun hal hatrımı soruyor çok şeker bir insan kendisi ama hala bulamadım katilim kimsin yahuu :)))

katilim sağolsun hal hatrımı soruyor çok şeker bir insan kendisi ama hala bulamadım katilim kimsin yahuu :)))
selam kuzum hoşgeldin :) Benim senin katilin hatta en son bugün yazdım sana watsappdan :D bu arada çekiliş var bak katılmak istersen :D Ben katıldımda yanlış cevap verdım galıba :D

selam kuzum hoşgeldin :) Benim senin katilin hatta en son bugün yazdım sana watsappdan :D bu arada çekiliş var bak katılmak istersen :D Ben katıldımda yanlış cevap verdım galıba :D
aaaaa ciddi misin gerçekten sen misin yaaa :KK49: bende katıldım yarışmaya :) haha bende yanlış cevap vermiş olabilirim

Merhabalar nasılsınızz ? :KK3:
Ne çok konuşmussunuz 20 sayfam kaldı baktım bitmicek yazıyım dedim sonra devam edicem :oops:
Çarşambadan beri yeni gelebildim yüzüm hala şiş ama bugün daha kendimi iyi hissedebiliyorum :KK51:
Çevremin bilenlerin basit dediğinin aksine zorlu 2 saat süren bi ameliyat geçirdim öliyimm kurtılıyımm dedim resmen o 2 saat içinde.. ve anladım ki herşey ama herşey sağlık...:KK43:
Allah kimseye göstermesinn inşallah...:KK51:
**
Canım kurbanımmm geçmişte gördümki hala bulamamışsın benii hala başkalarını sanıyosunnn yerimmm seniii:KK60:
Katilimlede konuştuk falan ama ben de bulamadım onu :KK17:
neyse geçmişe devam ediyim belki bulurum:KK58:
geçmiş olsun kuzum şimdi nasılsın peki

oh oh maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın :))

Günaydııın hatunlaar. Nasılsınızz nerelerdesinizzz :)
günaydn canm :=)

Günaydın herkeseeee.

haftasonu misafir vardı, bakamadım doğru düzgün. Alışverişe de çıkamadım, henüz hiçbir şey alamadım kurbanıma. Ben alışverişe çıkana kadar kar bastıracak bu gidişle

Günaydııın hatunlaar. Nasılsınızz nerelerdesinizzz :)
günaydın canım iyidir seni sormalı
günYDINLAR HATUNlar )) ben de giremedim pek :KK43:
şimdi iş yerşndeyim çalışıyorum :))
akşam olsun bi an önce biraz hüzünlüüym bugün
günaydın canım hayırdır umarım kötü bişey yoktur
Günaydın herkeseeee.

haftasonu misafir vardı, bakamadım doğru düzgün. Alışverişe de çıkamadım, henüz hiçbir şey alamadım kurbanıma. Ben alışverişe çıkana kadar kar bastıracak bu gidişle
günaydın canım ben de ufak ufak başladım bakalım umarım beğenir kurbanım

MissGamzeli MissGamzeli :KK52: :KK52: öhöm öhöm öhöm

Güler yüzlü öğretmenim,
Bir tanesin, canım benim.
Masallarla bilmeceler,
Anlatırsın neler neler…

Kalemimi tutamazken
Kitabımı açamazken
Bir de baktım yazıyorum,
Sular gibi okuyorum.
Öğretmenler Günün Kutlu Olsun :KK52: :KK52:

Eklentiler

• 7db09e7dd06b8a4ebcecf6648054a065.jpg
    7db09e7dd06b8a4ebcecf6648054a065.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 81
oh oh maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın :))

günaydn canm :=)

günaydın tatlımmm

günYDINLAR HATUNlar )) ben de giremedim pek :KK43:
şimdi iş yerşndeyim çalışıyorum :))
akşam olsun bi an önce biraz hüzünlüüym bugün

noldu nie hüzünlüsün kuzummm

Günaydın herkeseeee.

günaydın hoşgeldin canımmmm

Gamzeli ve tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsunnnn :KK68:

günaydın kızlar hafta sonu kayınvalidem vardı foruma giremedim birde başımda vajinismus gibi bir bela var :( eğer size zaman ayıramıyorsam affedin :) ee ben yokken neler oldu kim ipucu verdi bi okuyup gelem ben :)

Back