• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

Aaaaa canım benim sen çekiliştemiydin hiç farkında değildim yaa. Nasılsın napıyorsun

evet canım çekilişteyim ama çok giremedim, arada atif olmaya çalışıyorum.
ankaradayım iş arıyorum canım, hala aynı yani pek bi değişiklik yok :KK51:senden havadisler nasıl :)

evet canım çekilişteyim ama çok giremedim, arada atif olmaya çalışıyorum.
ankaradayım iş arıyorum canım, hala aynı yani pek bi değişiklik yok :KK51:senden havadisler nasıl :)
Rabbim hayırlı bir iş nasip eylesin canım benim sanaaa çok isterim .
Bende napim erkek arkadaşımla devam ediyoruz. İlerleme var davranışlarıda daha dzgün askerlik psikolojisini çok şükür atlattı. Ailelerimiz tanıştı İstanbuldan gelmişlerdi .Haftasonuda kendisi geldi annemlerle tanıştılar herkes beğendi kendisini çok şükür nişan tarihimizde belirlendi. Hatta mekanında tuttuk. Rabbimin izni ile 31 Ocakta nişan yapıcaz

kızlar naberrrsınız? ohh be kavustum netıme :D ....kailim burda mı acaba gercı sag olsun bana ulastı ozelden (cep) konustuk ettık ama ben bırturlu bılemedım kım oldugunu:???:KK20:
kurbancıııık yoksun bayadır nerelerdesın ace

buarada bütüüün öğretmenlerımızın yanaklarından benden buyuklerın ellerınden operıııım :) kutlu mutlu olsun

kızlar naberrrsınız? ohh be kavustum netıme :D ....kailim burda mı acaba gercı sag olsun bana ulastı ozelden (cep) konustuk ettık ama ben bırturlu bılemedım kım oldugunu:???:KK20:
kurbancıııık yoksun bayadır nerelerdesın ace
vaaay muhabbetler artıyoreee:=))=
hayrılı uğurlu olsun netin :))

bende iş yerindeyimmmm

Bende napim erkek arkadaşımla devam ediyoruz. İlerleme var davranışlarıda daha dzgün askerlik psikolojisini çok şükür atlattı. Ailelerimiz tanıştı İstanbuldan gelmişlerdi .Haftasonuda kendisi geldi annemlerle tanıştılar herkes beğendi kendisini çok şükür nişan tarihimizde belirlendi. Hatta mekanında tuttuk. Rabbimin izni ile 31 Ocakta nişan yapıcaz

amin canım inşalah :)
oo bak neler olmuş hiçbirinden haberim yok benim :)
aranızın iyi olmasına ve erkek arkadaşının düzelmesine sevindim canım. tarih falan da belli olmuş artık, Allah tamamına erdirsin inşallah :)

vaaay muhabbetler artıyoreee:=))=
hayrılı uğurlu olsun netin :))

bende iş yerindeyimmmm
ayyy sagol tatlım yaaa evde olmayınca cıldırdım resmen tek avuntum bu neysekı baska bır komsumla anlastık ortak odıyecegız :))))) kolay gelsın sanada . nasıl gıdıyor kurban katıl ılıskılerın

amin canım inşalah :)
oo bak neler olmuş hiçbirinden haberim yok benim :)
aranızın iyi olmasına ve erkek arkadaşının düzelmesine sevindim canım. tarih falan da belli olmuş artık, Allah tamamına erdirsin inşallah :)

amiin canım benim çok sağolll. Rabbim hayırla snada nasip eylesinn

Hayırlsı olsun canım benim Allah tamamını erdirsin

Back