• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

Slm hatunlar bugun muhim islerim vardi erkek arkadasimla nisandan onceki son badireyide atlattik sayilir halamla ailemle tanistilar cok sukur cok guzel gecti.Allah nasip ederse 31 ocak nisan yapicaz

ohh ne güzel.. hadi bakalım başlasın telaşşş :KK76:

darısı başımaaa :KK51:

Slm hatunlar bugun muhim islerim vardi erkek arkadasimla nisandan onceki son badireyide atlattik sayilir halamla ailemle tanistilar cok sukur cok guzel gecti.Allah nasip ederse 31 ocak nisan yapicaz
Allah tamamına erdirsin canımcım mutluluklar :)

günaydın kızlar arkadaşlar herkes için bir uyarı yapmak zorundayım sohbete katılamayan arkadaşlar için lütfen biraz daha anlayışlı olalım A askyokolmak , toredo toredo , hilalkahraman hilalkahraman , A altinkaya35 gibi arkadaşlarımıza biraz daha anlayış gösterelim herkesin kendine göre sorunları var kızlar buna bende dahil olmak üzere benim kızımda rahatsız olduğu için evde olsaydım giremezdim ama iş yerinde rahatlıkla girebildiğim için sabahları daha aktifim o yüzden kimse kimsenin hakkında hakaret içerikli, kırıcı konuşmalar yapmasın sonuçta bende herkesin katılmasını isterim herzamana ktif olmalarını beklerim ama kader her zaman gülmeye biliyor yüzümüze kızlar canlar sizden ricam biraz daha anlayışşş şimdiden teş.ler :) :) :) ;) ;) ;)

günaydın kızlar arkadaşlar herkes için bir uyarı yapmak zorundayım sohbete katılamayan arkadaşlar için lütfen biraz daha anlayışlı olalım A askyokolmak , toredo toredo , hilalkahraman hilalkahraman , A altinkaya35 gibi arkadaşlarımıza biraz daha anlayış gösterelim herkesin kendine göre sorunları var kızlar buna bende dahil olmak üzere benim kızımda rahatsız olduğu için evde olsaydım giremezdim ama iş yerinde rahatlıkla girebildiğim için sabahları daha aktifim o yüzden kimse kimsenin hakkında hakaret içerikli, kırıcı konuşmalar yapmasın sonuçta bende herkesin katılmasını isterim herzamana ktif olmalarını beklerim ama kader her zaman gülmeye biliyor yüzümüze kızlar canlar sizden ricam biraz daha anlayışşş şimdiden teş.ler :) :) :) :KK66: :KK66: :KK66:
Canım beni etiketlemişsinde ben sohbetlere gayet iyi Katılıyorum ayrıca kurbanımla da görüşüyorum sanırım bi yanlışın var..

günaydın kızlar arkadaşlar herkes için bir uyarı yapmak zorundayım sohbete katılamayan arkadaşlar için lütfen biraz daha anlayışlı olalım A askyokolmak , toredo toredo , hilalkahraman hilalkahraman , A altinkaya35 gibi arkadaşlarımıza biraz daha anlayış gösterelim herkesin kendine göre sorunları var kızlar buna bende dahil olmak üzere benim kızımda rahatsız olduğu için evde olsaydım giremezdim ama iş yerinde rahatlıkla girebildiğim için sabahları daha aktifim o yüzden kimse kimsenin hakkında hakaret içerikli, kırıcı konuşmalar yapmasın sonuçta bende herkesin katılmasını isterim herzamana ktif olmalarını beklerim ama kader her zaman gülmeye biliyor yüzümüze kızlar canlar sizden ricam biraz daha anlayışşş şimdiden teş.ler :) :) :) :KK66: :KK66: :KK66:
Canim ben kimsenin bu kisiler hakkinda hakaret edici konustugunu gormedim acikcasi. Sadece herkes gibi onlarin da kurbani katillerinin onlar ile iletisime gecmesini bekliyor olabilirler. Burdaki sohbete katilmiyo bile olsalar en azindan whatsapptn bi mesaj atabilicek vakitleri oluyodur heralde canim.

Canım beni etiketlemişsinde ben sohbetlere gayet iyi Katılıyorum ayrıca kurbanıml9a da görüşüyorum sanırım bi yanlışın var..
evet canım katılıyorsun biliyorum yanlış anlaşılma yok bi nevi örnek gibi oldu seninde eşin bicaklanmisti ve pek girememistin ki ben örnek olsun diye seni de etiketledim canım

Canim ben kimsenin bu kisiler hakkinda hakaret edici konustugunu gormedim acikcasi. Sadece herkes gibi onlarin da kurbani katillerinin onlar ile iletisime gecmesini bekliyor olabilirler. Burdaki sohbete katilmiyo bile olsalar en azindan whatsapptn bi mesaj atabilicek vakitleri oluyodur heralde canim.
canım ben toredo için söylüyorum akrabası vefat etmiş bu yüzden girememiş canım

Anladım canım sen Anlayış bize gösterilsin diye etiketlemişsin amA ben herşeyi rağmen kurbanımla iletişime geçtim ihmal ettiğimi düşünmüyorum :KK54:

Back