- 2 Ağustos 2009
- 4.164
- 2.076
- 773
benimde tam tersi bu çekilişte gözüm açıldı daha açıklandığı gün buldum katilimi şıp diyebu çekilişte kafam çok karıştı bulamıyorum katilimi
![KK76 :KK76: :KK76:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
![KK76 :KK76: :KK76:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde tam tersi bu çekilişte gözüm açıldı daha açıklandığı gün buldum katilimi şıp diyebu çekilişte kafam çok karıştı bulamıyorum katilimi
benimde tam tersi bu çekilişte gözüm açıldı daha açıklandığı gün buldum katilimi şıp diye![]()
Ortak sorun oldu buİyi geceler kızlar bende bulamıyorum katilimi
Herkes kurbanını aciklasinOrtak sorun oldu buBir çözüm bulmalı
![]()
yok söylemem ben katilim bana söylerse şayet ancak o zaman yoksa hiç anlamayacak benim oldugumuHerkes kurbanını aciklasin![]()
yok söylemem ben katilim bana söylerse şayet ancak o zaman yoksa hiç anlamayacak benim oldugumu![]()
Kimki senin kurbanın kaçırmışım ben o kısmı sanırımBen kurbanimi acukladim. Bu mantıkla onunda açıklaması gerekir.![]()
evet var ama söylememmkiBir yöntem varmış sanırım ama kimse söylemedi bana o yöntemi![]()
Banka şifresi istemedimkiievet var ama söylememmki![]()
Günaydın kızlar
Gunayfinn kizlar nasilsiniz
Gunaydin kızlar
Bir yöntem varmış sanırım ama kimse söylemedi bana o yöntemi![]()