- 18 Aralık 2009
- 6.154
- 6.735
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dediğim gibidir belki ya sıkma canınıyok yaaaa, gönlüm olsun diye yazıyo...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sept-secme-anketi.771852/page-7#post-37913919aaa kombin yarışması nerede hemen katılayım
Dediğim gibidir belki ya sıkma canını
Bugun ne boyle herkes agliyor tamm tamm seninde katilin benim :)katilimle whatsaptan yazısıyoruz katiyyen ayrıntı vermiyor, sevgili katilim azıcık ipucu ver yaaaa :)
Rakibimi yakından tanımam gerekli Bende katılacagım büyük ihtimalle salı gunu belli olucakmış kombin.bana oy verin kızlar şaka şaka ama bu size elektrik yol su olarak geri döner hehehe
aaa :) sen de katılıyorsan tamam ikimizden biri olsun sokak modası olacak büyük ihtimal yarışmadan birinci çıkarsam bu tarz benimde temsil ederim kulübü hahahaRakibimi yakından tanımam gerekli Bende katılacagım büyük ihtimalle salı gunu belli olucakmış kombin.
Valla bir heves geldi ama bakalım çokta kendime güveniyorum diyemem bu konuda Makyaj yemek yarışmalarınıda istedim ama cesaret edemedim ikisinede bakalım bu olur belkide :)aaa :) sen de katılıyorsan tamam ikimizden biri olsun sokak modası olacak büyük ihtimal yarışmadan birinci çıkarsam bu tarz benimde temsil ederim kulübü hahaha
değildir değildir merak etme belkide gizemli takılmayı tercih ediyordurkimin cnm seninmi benimmi katilim kayıp
gunessel sen benim katilim olabilirmisindeğildir değildir merak etme belkide gizemli takılmayı tercih ediyordur
olmaz deme olmayan yokk dırınırımmmgunessel sen benim katilim olabilirmisin
Sevip ayrılanlar ne çokkolmaz deme olmayan yokk dırınırımmm
bi tane vermiştim ama vereyim azcık daha benim kurbanım zayıf,parfüm kullanıyor,ve genç bi hatunsen niye hiç ipucu vermiyosunnnn
Kuzum benmiyim yoksabi tane vermiştim ama vereyim azcık daha benim kurbanım zayıf,parfüm kullanıyor,ve genç bi hatun
hahaha bilemiycemmmmm tatlımKuzum benmiyim yoksa
bu çekilişte kafam çok karıştı bulamıyorum katilimihahaha bilemiycemmmmm tatlım