• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

belki dediğimi unutmuşsundur diye deneyim bir dedim :D Seni katil yazmadımı hiç sana nerelerde acaba o_O
Bu arada kombin yarışması varmış,çok eğlenceli gibi duruyor görmüşsündür belki haberin olsun katılırsın belki sende :)

yazdı canıımmm, konuşuyoruz biz katilimle çok tatlı biri :) ama hiç ipucu vermiyor kendisiyle ilgili :KK12:
gördüm canım kombin yarışmasını, ama ben çok iddialı giyinen biri değilim ki o yüzden sanırım cesaret edip de katılamam gibi geliyor o_O

yazdı canıımmm, konuşuyoruz biz katilimle çok tatlı biri :) ama hiç ipucu vermiyor kendisiyle ilgili :KK12:
gördüm canım kombin yarışmasını, ama ben çok iddialı giyinen biri değilim ki o yüzden sanırım cesaret edip de katılamam gibi geliyor o_O
Bende çok iddaalı giyinmem normalde ama bir cesaret deneyebilirim :) Zaten fotografların kımlıklerıde belli olmayackamış o yuzden daha cesurum :D :D

Bende çok iddaalı giyinmem normalde ama bir cesaret deneyebilirim :) Zaten fotografların kımlıklerıde belli olmayackamış o yuzden daha cesurum :D :D
ben yine de madara olacam diye korktugumdan çekinirim sanırım ama bakalım, belki de bi deli cesaretiyle alışveriş yapar katılırım, kısmet :)

benim katil bana hiçbir yerden ulaşmadı.... :KK62:

ben küstüm ona, hediye falan istemiyorummm kendisinden :63:

sohbet etmedikten sonra ne anlamı var ki...

gerçekten benim hevesim kaçtı bu çekilişe dair....

kurbanıma hediyelerini gönderip çekilebilirim çekilişten her an...

kuzum bi dur hele bi sakin ol. çekiliş daha yeni oldu. ayrıca katilinin kim olacağını bilmenin hinliğini bulanlar oldu, o yüzden katilin çekiniyor olabilir, ki ben de sırf bu sebepten hala kurbanıma ulaşmadım mesela. iyice zaman geçsin, öğrenecekse de sonlarda öğrensin diye bekliyorum.
ayrıca sırf katille kurbanla muhabet etmek değil ki olay, burda ne güzel sohbetler dönüyor, onemli olan onlara katılıp keyif almak, belki kendi kurbanınla burda şaka yollu uğraşmak vs. hiç üzme kendini, katiline de kızma, belki de tanıdık biridir ondan ulaşamıyordur sana :KK66:

Canım haklısın ümranla konuşsakmı bi acaba? Hiç buraya ugramayan birimiki ?
iyi düşünmek istiyorum belki daha önceden tanıdıgın birisidir ondan ses çıkarmıyordur bilemedim :(

kuzum bi dur hele bi sakin ol. çekiliş daha yeni oldu. ayrıca katilinin kim olacağını bilmenin hinliğini bulanlar oldu, o yüzden katilin çekiniyor olabilir, ki ben de sırf bu sebepten hala kurbanıma ulaşmadım mesela. iyice zaman geçsin, öğrenecekse de sonlarda öğrensin diye bekliyorum.
ayrıca sırf katille kurbanla muhabet etmek değil ki olay, burda ne güzel sohbetler dönüyor, onemli olan onlara katılıp keyif almak, belki kendi kurbanınla burda şaka yollu uğraşmak vs. hiç üzme kendini, katiline de kızma, belki de tanıdık biridir ondan ulaşamıyordur sana :KK66:

yok ya.... valla hevesim kaçtı... burdaki sohbete de katılasım yok artık...

ben kurbanımla yazışıyorum zaten...

Back