- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
oyy kıyamam katilciğimeselam kızlaarrrr..
nöbetçiyim bugün çok yoruldum ya bennn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyy kıyamam katilciğimeselam kızlaarrrr..
nöbetçiyim bugün çok yoruldum ya bennn
Evet bendede o şekildeydi geçen akşam hala öylemi bilmiyorum
ptt ye gittim kuyumcuya gittim :) Klasik işler
haha sen iste göndereyim canım ne demek :)bana altın mı göndercen hiç gereği yoktu :)
anam bebiş mi geliyor yohsammmmmhaha sen iste göndereyim canım ne demek :)
Bu arada bugün mide bulantısından ölücem dünde böyleydi
anam bebiş mi geliyor yohsammmmm
Sanmıyorum bebek oldugunu olsa dahi,1-2 haftalıkken başlamaz sanırım bulantı :)kızlar çok alakasız olacak ama bana bi yardım ediverin ya olmaz mı ya ben akşama ne yapayım bi akıl verin
neden olmasın canım ben 3 haftalıkken öğrendim hamiş olduğumu ki 1 2 haftalıkken baş dönmem çok oluyordu artık 3 hafta sonra dayanamadım ve hastaneye gitim ve süprizle karşılaştım hiç beklemiyordum açıkçasıSanmıyorum bebek oldugunu olsa dahi,1-2 haftalıkken başlamaz sanırım bulantı :)
Ben domates çorbası,mantar+patates+tavuk karıştırıp sote yaptım.Birde pilav yapıcam belki fikir olur :)
ben hamişken tiksinmiştim daha tavuk yemiyorumSanmıyorum bebek oldugunu olsa dahi,1-2 haftalıkken başlamaz sanırım bulantı :)
Ben domates çorbası,mantar+patates+tavuk karıştırıp sote yaptım.Birde pilav yapıcam belki fikir olur :)
neden olmasın canım ben 3 haftalıkken öğrendim hamiş olduğumu ki 1 2 haftalıkken baş dönmem çok oluyordu artık 3 hafta sonra dayanamadım ve hastaneye gitim ve süprizle karşılaştım hiç beklemiyordum açıkçası
aa öyle erken oluyormu 5 aralıga kadar durayım bakalım neler olucak :) Muhtemel yediğim birşeyler dokunuyor bana ama görücez bakalım :)ben hamişken tiksinmiştim daha tavuk yemiyorum
aa öyle erken oluyormu 5 aralıga kadar durayım bakalım neler olucak :) Muhtemel yediğim birşeyler dokunuyor bana ama görücez bakalım :)
Tavuksuz da olabilir aslında öylede güzel oluyor :)
benim belli olmuştu canım patlicana bayılırımmmmmm mmmmmmm teş.lera bak aklıma ne geldi 1-2 ay önce yapmıştım bunu internetde görüp mantolu patlıcan yazınca çıkıyor.Eğer patlıcan seversen ben çok severim :) Patlıcanı kızartıp etrafını kıymayla sarıp fırına atıyorsun mis oluyor :))
Hayırlısı bakalım kuzum ya artık çokta istediğim söylenemez.İstemediğimde söylenemez oluruna bıraktım bendebenim belli olmuştu canım patlicana bayılırımmmmmm mmmmmmm teş.ler
hayırlısı olsun canım rabbim yeterki ol desin bende beklemiyordum o kadar çalışma yaptık olmadı sonra oluruna bıraktığım gibi hamile olduğumu öğrendim inşallah rabbim senin için de ol demiştirHayırlısı bakalım kuzum ya artık çokta istediğim söylenemez.İstemediğimde söylenemez oluruna bıraktım bende
Afiyet olsun canım şimdiden.Bir ara bende tekrar yapıcam :)baktım netten mükemmel görünüyo hemen akşama denicem mmm mmm ağzımın suyu aktı
teş.lerAfiyet olsun canım şimdiden.Bir ara bende tekrar yapıcam :)
hm :)) ne hoş yağmurlu benm şehir :) öğlen dışarya bile çıkmadm.Evet bendede o şekildeydi geçen akşam hala öylemi bilmiyorum
ptt ye gittim kuyumcuya gittim :) Klasik işler
bugün yok canım bizde vardı.Hava hala kapalı gerçi,ve soğuk :)hm :)) ne hoş yağmurlu benm şehir :) öğlen dışarya bile çıkmadm.