- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
oyy kıyamam katilciğimeselam kızlaarrrr..
nöbetçiyim bugün çok yoruldum ya bennn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyy kıyamam katilciğimeselam kızlaarrrr..
nöbetçiyim bugün çok yoruldum ya bennn![]()
Evet bendede o şekildeydi geçen akşam hala öylemi bilmiyorum
ptt ye gittim kuyumcuya gittim :) Klasik işler
![]()
hahabana altın mı göndercen![]()
![]()
hiç gereği yoktu :)
anam bebiş mi geliyor yohsammmmmhahasen iste göndereyim canım ne demek :)
Bu arada bugün mide bulantısından ölücem dünde böyleydi![]()
anam bebiş mi geliyor yohsammmmm
Sanmıyorum bebek oldugunu olsa dahi,1-2 haftalıkken başlamaz sanırım bulantı :)kızlar çok alakasız olacak ama bana bi yardım ediverin ya olmaz mıya ben akşama ne yapayım bi akıl verin
neden olmasın canım ben 3 haftalıkken öğrendim hamiş olduğumu ki 1 2 haftalıkken baş dönmem çok oluyordu artık 3 hafta sonra dayanamadım ve hastaneye gitim ve süprizle karşılaştım hiç beklemiyordum açıkçasıSanmıyorum bebek oldugunu olsa dahi,1-2 haftalıkken başlamaz sanırım bulantı :)
Ben domates çorbası,mantar+patates+tavuk karıştırıp sote yaptım.Birde pilav yapıcam belki fikir olur :)
ben hamişken tiksinmiştim daha tavuk yemiyorumSanmıyorum bebek oldugunu olsa dahi,1-2 haftalıkken başlamaz sanırım bulantı :)
Ben domates çorbası,mantar+patates+tavuk karıştırıp sote yaptım.Birde pilav yapıcam belki fikir olur :)
neden olmasın canım ben 3 haftalıkken öğrendim hamiş olduğumu ki 1 2 haftalıkken baş dönmem çok oluyordu artık 3 hafta sonra dayanamadım ve hastaneye gitim ve süprizle karşılaştım hiç beklemiyordum açıkçası
aa öyle erken oluyormuben hamişken tiksinmiştim daha tavuk yemiyorum![]()
aa öyle erken oluyormu5 aralıga kadar durayım bakalım neler olucak :) Muhtemel yediğim birşeyler dokunuyor bana ama görücez bakalım :)
Tavuksuz da olabilir aslında öylede güzel oluyor :)
benim belli olmuştu canım patlicana bayılırımmmmmm mmmmmmm teş.lera bak aklıma ne geldi 1-2 ay önce yapmıştım bunu internetde görüp mantolu patlıcan yazınca çıkıyor.Eğer patlıcan seversen ben çok severim :) Patlıcanı kızartıp etrafını kıymayla sarıp fırına atıyorsun mis oluyor :))
Hayırlısı bakalım kuzum ya artık çokta istediğim söylenemez.İstemediğimde söylenemez oluruna bıraktım bendebenim belli olmuştu canım patlicana bayılırımmmmmm mmmmmmm teş.ler
hayırlısı olsun canım rabbim yeterki ol desin bende beklemiyordum o kadar çalışma yaptık olmadı sonra oluruna bıraktığım gibi hamile olduğumu öğrendim inşallah rabbim senin için de ol demiştirHayırlısı bakalım kuzum ya artık çokta istediğim söylenemez.İstemediğimde söylenemez oluruna bıraktım bende![]()
![]()
Afiyet olsun canım şimdiden.Bir ara bende tekrar yapıcam :)baktım netten mükemmel görünüyo hemen akşama denicem mmm mmm ağzımın suyu aktı![]()
![]()
teş.lerAfiyet olsun canım şimdiden.Bir ara bende tekrar yapıcam :)
hm :)) ne hoş yağmurlu benm şehir :) öğlen dışarya bile çıkmadm.Evet bendede o şekildeydi geçen akşam hala öylemi bilmiyorum
ptt ye gittim kuyumcuya gittim :) Klasik işler
![]()
bugün yok canım bizde vardı.Hava hala kapalı gerçi,ve soğuk :)hm :)) ne hoş yağmurlu benm şehir :) öğlen dışarya bile çıkmadm.