- 20 Mayıs 2014
- 600
- 339
- 108
bende severim ama biizm buraya kar yağmuyor 2 senedir kar yüzü görmedim
Burasida pek farkli degill bi kac senedir. Deniz kenarnda fln kar kalmiyor iste sbah yagarsa ogleye bir sey yok..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende severim ama biizm buraya kar yağmuyor 2 senedir kar yüzü görmedim
Bende swviyorum kari ama soguktan nefret ediyorum canim yaSanirim.bu boyle biraz etkilick bizi... ama kis gelsin ya kar yagsin.. bayilirim kara bi kış cocugu olark![]()
Amaan yagmasin canim napcan soguk hepbende severim ama biizm buraya kar yağmuyor 2 senedir kar yüzü görmedim
Sendemi hasta oldun canım gecmis olsuuunnnregl demeyin bannnaaaaa cinnet geçirdim bugün o yüzden yaaaa![]()
Bende swviyorum kari ama soguktan nefret ediyorum canim ya
Ben olabilirmiyimki acabaGünaydın kızlar nasılsınız? Benim katilim hala bana ulaşmadısanırım aktif değil
Neyse bakalım ben verdiğim ipuçlarını tekrar yazayım :)
1.ipucu--içanadoluda değil.
2.ipucu--tesettürlü.
3.ipucu--bekar.
Günaydın kızlaaaaarrrr
Kusura bakmayın, katilim sağolsun beni çekilişden soğuttuğu için giremedim topiğe fazla.
Banlıydım zaten iki gündür, ona da ayrı bi sinirliyim.
Umarım katili konusunda benim kadar şanssız olan yoktur.
Günaydın kızlaaaaarrrr
Kusura bakmayın, katilim sağolsun beni çekilişden soğuttuğu için giremedim topiğe fazla.
Günaydın kızlar nasılsınız? Benim katilim hala bana ulaşmadısanırım aktif değil
Neyse bakalım ben verdiğim ipuçlarını tekrar yazayım :)
1.ipucu--içanadoluda değil.
2.ipucu--tesettürlü.
3.ipucu--bekar.
Aha bi mağdur daha. Benimkinden de ses Seda yok canım. Bi heves katılmışlar belli ki
izmirde hiç yağmuyoBurasida pek farkli degill bi kac senedir. Deniz kenarnda fln kar kalmiyor iste sbah yagarsa ogleye bir sey yok..
ben seviyorum valla bere atkı bot kazak mont ohh ohhhAmaan yagmasin canim napcan soguk hep
günyaıdn canım iyidir seni sormalı nasıl oldunGünaydın kızlaaar nasılsınız.
canım benim sen sıkma canını halledicez inş.Günaydın kızlaaaaarrrr
olmadı ben katilin olurum senin heheheheAha bi mağdur daha. Benimkinden de ses Seda yok canım. Bi heves katılmışlar belli ki
Başka bir çekilişte arkadaşıma hediye gelmemişti çok üzülmüştü![]()
yok canım öyle bişey olmasına fırsat vermem zatenBaşka bir çekilişte arkadaşıma hediye gelmemişti çok üzülmüştü![]()