- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.908
- 498
hoşgeldiniz kuzulaaaarrr![]()
ipuçlarına bakıyorum bakıyorum, hiç biri beni işaret etmiyor yaa
![110 :110: :110:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk110.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbulduk canım görmeyeli nasılsın :) Katilin yektamıymış gecmişte öyle birşey gördum sankimerhabaa... gelmişken hemen bi ipucu bırakk
Hoşbulduk canım görmeyeli nasılsın :) Katilin yektamıymış gecmişte öyle birşey gördum sanki![]()
hani nerde nasıl niçinkatilimmmmmmmmmm![]()
![]()
regl demeyin bannnaaaaa cinnet geçirdim bugün o yüzden yaaaabiraz rahatsızm canım regl oldumda(
bebekim se olabilir miisin aynı yaşıt olabiliriz ama yanılma yapabilirsin bana takibimdesin1.ipucu** evli
2.ipucu ** benden küçük
3.ipuçu** onunla ortaak yönümüz var enn güzelinden hemde
4.ipucu** benden uzakta
devamı reklamlardan sonra![]()
hadi gözünaydın canımmmçok şükür kızlar bugünle yrn izin aldım birazdan izinlerimi yazdırıp çıkıcam
ben değilim zati çıtı pıtı hiç değilim göbüş var azcıkınbari çıkmadan bende sıralayım ipucularımı
1-Benden uzakta
2-Çıtı pıtı
3-Nickinde L harfi var
bende iyiyim kurbancımmmiim katilcimm sen ansılsın :))
kesinlikle canım amin inş.Aynen şekerim aynen valla bunaldım evde Rabbim sağlık versinde
neden olmasınsanki beni anlatıosunn :)))
ben değilim ama sen olabilirsin katilimOrtak yönünüz neymişki
Sen artık benım katil adayım diilsin kapalı degilim ben
Geçmiş olsun diş etindeki kist biraz zor bir süreç acil şifaların olsun. Kimmiş katilin
Burdayım kurbanım nasılsın gel sohbet edelim madem
Canım beni biliyosun artık gececi kısmındayım bu saate anca kalkıp gelıyorumİpuclarımda
-evli
-benden yaşı büyük
-nickinde a harfi var: D
bende senden küçüüğüm ve evliyimbenden de yeni bir ipucu gelsinnn
1. ipucu ---------> evli
2. ipucu ---------> benden küçük :)
artık sen katilim değilsin çünkü katilim ile iletişimde değilim benBende yemek yaptım yedim geldimm :)Napıyorsunuzkızlar :)
Bu arada katilimlede kurbanımla iletişimdeyim ben :)
günaydın canımGünaydinlarrrr herkeseeee...
Gunaydin kuzularrr nasilsinizz? Ay burda hava berbat bulutlu falan yagmur yagcak kis yuzunu gosterdi artik
iyim sağol canım sen nasılsınNasisin ablacim.??
iyim sağol canım sen nasılsın
olur ya normaldir artık kış geldi sonunda geçte olsa kışı yaşacağızBende iyiyim hava etkilemese dhada iyi olcam acikcasi...
Oof aynen ama insani nasi kotu etkilio ya lanet havalarolur ya normaldir artık kış geldi sonunda geçte olsa kışı yaşacağız
öyle deme canım ay her mevsimin kendine göre güzelliği var bence ben hepsini seviyorum yaOof aynen ama insani nasi kotu etkilio ya lanet havalar
olur ya normaldir artık kış geldi sonunda geçte olsa kışı yaşacağız
Oof aynen ama insani nasi kotu etkilio ya lanet havalar
bende severim ama biizm buraya kar yağmuyor 2 senedir kar yüzü görmedimSanirim.bu boyle biraz etkilick bizi... ama kis gelsin ya kar yagsin.. bayilirim kara bi kış cocugu olark![]()