• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

Canım hediye önemli değil, insan en azından bi haber verir yoğunum vs diye.

Ama gelen hediye de boş olacak bu durumda.
kusura bakmayın kızlar valla çok mahçup oldum böyle insanlar da oluyor çıkıyor işte neyse ben bugün bi telefon görüşmesi yapacağım tekrardan aktif olmayanlarla inş. geri dönüş yaparlar aramıza katılırlar

kusura bakmayın kızlar valla çok mahçup oldum böyle insanlar da oluyor çıkıyor işte neyse ben bugün bi telefon görüşmesi yapacağım tekrardan aktif olmayanlarla inş. geri dönüş yaparlar aramıza katılırlar

inşallah dönüş yapar :(

Canım sen niye mahcup oluyorsun?

Tanımıyorsun ki kimseyi, nereden bileceksin!

Valla dönüş yapsalar da ben soğudum kendisinden, pek sohbet edebileceğimizi sanmıyorum

Canım sen niye mahcup oluyorsun?

Tanımıyorsun ki kimseyi, nereden bileceksin!

Valla dönüş yapsalar da ben soğudum kendisinden, pek sohbet edebileceğimizi sanmıyorum

tabi canım sorumluluklarını bilmeleri gerek kim bilebilir ki

izmirde hiç yağmuyo :KK43:

ben seviyorum valla bere atkı bot kazak mont ohh ohhh :D

günyaıdn canım iyidir seni sormalı nasıl oldun
canım benim sen sıkma canını halledicez inş. :KK66:
olmadı ben katilin olurum senin hehehehe
Biraz daha iyiyim tatlım

Günaydın kızlaaaaarrrr

Kusura bakmayın, katilim sağolsun beni çekilişden soğuttuğu için giremedim topiğe fazla.

Banlıydım zaten iki gündür, ona da ayrı bi sinirliyim.

Umarım katili konusunda benim kadar şanssız olan yoktur.
Canim katilin senle iletisime mi gecmedigi icin sogudun ya da konusmasindan tavrindan mi anlayamadim? Skma canini ya hallolur bencede

Kızlar yaa nisanlık diktiriyordum fusya rengi istedim .Diken bayan danteli istanbuldan alacagini soylemisti biraz once aradi istedigim renk dantel yokmus turuncu su yesili var dedi :( moralim cok bozuldu bende visne curugu veya gul kurusu rengi varni die sorduruyorun :(

az önce cici annemiz aradı kuzumun boğazları şişmiş ateşi 38lere çıkmış :KK35: :KK35: doktora götürmüş ilaç falan yazmış annem ya kıyamam kuzuma çok canım sıkıldı :KK42: :KK42: :cry: :cry:

Son düzenleme:
Kızlar yaa nisanlık diktiriyordum fusya rengi istedim .Diken bayan danteli istanbuldan alacagini soylemisti biraz once aradi istedigim renk dantel yokmus turuncu su yesili var dedi :KK43: moralim cok bozuldu bende visne curugu veya gul kurusu rengi varni die sorduruyorun :KK43:

adsız.JPG

Benimki buydu çok severek giydim :) Senin modeli nasıl

Günaydın kızlaaaaarrrr

Kusura bakmayın, katilim sağolsun beni çekilişden soğuttuğu için giremedim topiğe fazla.

Banlıydım zaten iki gündür, ona da ayrı bi sinirliyim.

Umarım katili konusunda benim kadar şanssız olan yoktur.

ben de pek şanslı sayılmamm... hiç konuşmuyor benimle... sanırım ben katilsizimmmm :KK30:

Kızlar yaa nisanlık diktiriyordum fusya rengi istedim .Diken bayan danteli istanbuldan alacagini soylemisti biraz once aradi istedigim renk dantel yokmus turuncu su yesili var dedi :KK43: moralim cok bozuldu bende visne curugu veya gul kurusu rengi varni die sorduruyorun :KK43:

kuzumm sana su yeşili de yakışır ama yaaaaa :KK51:

az önce cici annemiz aradı kuzumun boğazları şişmiş ateşi 38lere çıkmış :KK35: :KK35: doktora götürmüş ilaç falan yazmış annem ya kıyamam kuzuma çok canım sıkıldı :KK42: :KK42: :cry: :cry:

geçmiş olsunnnnn :KK46::cry:

Back