- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
Aaa sendemi öylesin kız bilmiyomki seni ama benim kurbanım daha tatlı ve cıtı pıtı hıhhhaaaaa buldum katilimi ahandaa buldumm benim o bennnn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa sendemi öylesin kız bilmiyomki seni ama benim kurbanım daha tatlı ve cıtı pıtı hıhhhaaaaa buldum katilimi ahandaa buldumm benim o bennnn![]()
ay canım temizlik deyince sinirim bozuluyor valla temizle temizle aynı ertesi gunçok seviyorum temızlık yapmayı ama ertesi gun toz oluyor hemen
![]()
buradayım yektacım
geçmiş olsun kuzum :))
aaa ama ipucu veeeeeeer gelmişken :)
ovv ellerine sağlık angelcııım :))
ben de ev temizledim süpürdüm dip bucak :))
buzdolabını sildim iç dış içindekileri düzenledim :))
mutfak dolaplarını da aynı şekilde...mutfak halımı da sildim :))
şimdi annemlerle oturrum :))
küstümAaa sendemi öylesin kız bilmiyomki seni ama benim kurbanım daha tatlı ve cıtı pıtı hıhhhkıskanmayalım lütfen ayrıca nickinde l harfi olan cok var :)) sende bi l swssiz harfi var die üzerine alınma
biliyoryani ismini bilio mu senn ..
ben de katilimle yazştımmm
Bendede l harfı varAaa sendemi öylesin kız bilmiyomki seni ama benim kurbanım daha tatlı ve cıtı pıtı hıhhhkıskanmayalım lütfen ayrıca nickinde l harfi olan cok var :)) sende bi l swssiz harfi var die üzerine alınma
aaaaa buldum katilimi ahandaa buldumm benim o bennnn![]()
Aaa sendemi öylesin kız bilmiyomki seni ama benim kurbanım daha tatlı ve cıtı pıtı hıhhhkıskanmayalım lütfen ayrıca nickinde l harfi olan cok var :)) sende bi l swssiz harfi var die üzerine alınma
İmmmm seeeyyyy sana biraz benziyo sankiiiibende de "L" varrr, hem trabzona da uzağım epeeeeyyy![]()
Senmisin acep mavi boncuk sendemi :)Bendede l harfı varhem çıtıyım hemde pıtıyım ayrıca
![]()
Bilmiyomki kiz seni belki siskosundur :)küstümbenim işte tatlı çıtı pıtı deyince üzerime almıştım oysa
![]()
ay canım temizlik deyince sinirim bozuluyor valla temizle temizle aynı ertesi gunçok seviyorum temızlık yapmayı ama ertesi gun toz oluyor hemen
![]()
o zaman tamam eledim senibiliyorkatilin ben değilim
![]()
İmmmm seeeyyyy sana biraz benziyo sankiiii
Senmisin acep mavi boncuk sendemi :)
Yok canımBe
Belkide cidden o dur bu sefer kandirikcilik yapmiyodir canim ya.iletisime gecmedimi seninle whatsapptan?
yok canım degılım şaka yaptım![]()
Yok canım
Çok fenasın çok duygularımla oynadın haahaa![]()
Yapmadım ben bişiy masumumYok canım
Çok fenasın çok duygularımla oynadın haahaa![]()
ayyyhh...ben geldim kızlar
ne durumdasınız bulabıldınızmı katıllerınızı...
ben hala meraklardayım alısverıs yaptınız mı bakalım...
hemen bi geçmişe dalayım beennn![]()
Selam kızlar hoşgeldiniz :) Bende hoşgeldim![]()