- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.380
- 248
Vur terliği kafasına canını sıktıysa birisihiç iyi değilim canım iş yerinden bi şahısa canım sıkıldı..
moralim bo<uk
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vur terliği kafasına canını sıktıysa birisihiç iyi değilim canım iş yerinden bi şahısa canım sıkıldı..
moralim bo<uk
Ortak yönünüz neymişki
Sen artık benım katil adayım diilsin kapalı degilim ben
Geçmiş olsun diş etindeki kist biraz zor bir süreç acil şifaların olsun. Kimmiş katilin
Burdayım kurbanım nasılsın gel sohbet edelim madem
Canım beni biliyosun artık gececi kısmındayım bu saate anca kalkıp gelıyorumİpuclarımda
-evli
-benden yaşı büyük
-nickinde a harfi var: D
ee nelerden hoşlanırsın kurbancımTamam sensin hadi hemen kaynaşalım canım :)
Belinmi agrıyordu cnm senin bolca uzanıp dinlen bari hazır izin almışken geçmiş olsun.Slm kızlar bende 3te izin aldim ama 4 den sora cikabildim yazilar vardi ari yazdim neyseki evdeyim simdi. Yarnda izinliyim . Siz neler yapiyosunuz bakayım
ben katilimi istiyom aramıyor sormuyor beniiiiii![]()
Slm kızlar bende 3te izin aldim ama 4 den sora cikabildim yazilar vardi ari yazdim neyseki evdeyim simdi. Yarnda izinliyim . Siz neler yapiyosunuz bakayım
Herşeyden hoşlanırım canım sen bana yaz özelden anlatçam ben cidden sevineyim mi senmisinee nelerden hoşlanırsın kurbancımayak numaramız bedenımızfalan aynıymış hep
![]()
Yaaa kandirma kizi vala hepimizin katilisin seen az diilsinHerşeyden hoşlanırım canım sen bana yaz özelden anlatçam ben cidden sevineyim mi senmisin
Bende katilimle de kurbanimla da konusuyorum ikisini de cok sevdim yani cok sekerler.darisi kavusamayanlarin basina
Herşeyden hoşlanırım canım sen bana yaz özelden anlatçam ben cidden sevineyim mi senmisin
Sorma canım ya kandırıyor beni ama ipuçları da benziyor hani bana :) offf ya yok benim katilimYaaa kandirma kizi vala hepimizin katilisin seen az diilsin![]()
Ben bilmiyorum tatlım o kandırıyor beni benim diyeaminnnn
pişttt, sen nerden biliyon ki katilinin o olduğunuuu![]()
Ben bilmiyorum tatlım o kandırıyor beni benim diye![]()
Ben bilmiyorum tatlım o kandırıyor beni benim diye![]()
Belkide cidden o dur bu sefer kandirikcilik yapmiyodir canim ya.iletisime gecmedimi seninle whatsapptan?Sorma canım ya kandırıyor beni ama ipuçları da benziyor hani bana :) offf ya yok benim katilim
Katilim beni herkese inanır yaptı sağolsun ama artık aramıyorum kendi bilir ben kurbanımla güzel sohbetime devam ederimhımmmm.. inanma sen herkesee![]()