- 3 Haziran 2015
- 113
- 161
- 103
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #1.961
canım cevap için sagol sitede sorun var galıba aynı msj 3 kez gitmiş
canım benim dondurulmuş emriyo transferi olacak
inşallah canım ya inşallah içime su serptin wallaAddet sancısı iiye işaret cnm
Çok mutlu oldum canım senin adına Rabbim tamamına erdirsin hepimize de inşallah464 kızlar çok mutluyum
yaaa ınanmıyorum ama bızıde kotu etkılıyosun bak:)) ben daha kese bıle gormedım aklımdan ara ara gecmıyo degıl burda bı doktora gıdıp baktırsammı keseyı belkı gorur dıye ama esım kesın karsı çıkar gercı kan testınıde o bılmedn yaptımdaGünaydın hanımlar kalp atışları için iki hafta sonra dedi drum ama dayanamıcam pzt başka dra gtcem bi de o bksın bebişlerim iyidir inşallah
kaçıncı gun gormustun keselerı cnm yaaa bende glıba kese ıcın bı gıtcm hatta kendı doktoruma gıtsem nolurkı merak ettık geldık desem kızarmı:)Hiç belli olmuyor canım, kaliteye bakmıyor..benim de ikinci kaliteydi embriyolarım..onun için iki tane transfer ettiler, ikisi de tutundu çok şükür..içini ferah tut..
hayırlı olsun cnm oldukça yüksek değer maşallah kaçıncı gundu bugun?464 kızlar çok mutluyum
Amin cnm...kalp atışını sanmıyorum ama acayip gtmek istiyorum sen de de bebekler görünmedi mi? ultrasonda sadece keseler biri 0.60 cm biri 0.54 cm seninkilerkaç ? Dün rüyamda gördüm bebelerimi çok mutlu oldum inşallah sağlıklıdırlarPamuk canım, benim aklımdan da geçiyor başka doktor fikri.:))) sen bi git bakalım duyulursa ben de giderim ardından.merak etme iyidirler, Rabbim koruyodur onları..
12. gün canım 2 embriyo konmustu 5. gün inşallah ikizdirhayırlı olsun cnm oldukça yüksek değer maşallah kaçıncı gundu bugun?
Alttan değil ki karondan bakıldı cnm alttan baktırmam :) zorunda kalmadıkçayaaa ınanmıyorum ama bızıde kotu etkılıyosun bak:)) ben daha kese bıle gormedım aklımdan ara ara gecmıyo degıl burda bı doktora gıdıp baktırsammı keseyı belkı gorur dıye ama esım kesın karsı çıkar gercı kan testınıde o bılmedn yaptımdabılmıyorum ya ıkıde bır alttan muayene de acaba kotu etkıler mı
Bu topik uğurlu ikiz çok cnm benim de iki kese göründü bklm inşallah senin de öyledir12. gün canım 2 embriyo konmustu 5. gün inşallah ikizdir
Tatlım bugün tekrarlattın mı tahlilini kaç cıktı hadi hayırlı haberini bekliyoruz.Arkadaslar 11.gun 81 cikti.dusuk degil mi degerim?
Amin cnm...kalp atışını sanmıyorum ama acayip gtmek istiyorum sen de de bebekler görünmedi mi? ultrasonda sadece keseler biri 0.60 cm biri 0.54 cm seninkilerkaç ? Dün rüyamda gördüm bebelerimi çok mutlu oldum inşallah sağlıklıdırlar
kaçıncı gun gormustun keselerı cnm yaaa bende glıba kese ıcın bı gıtcm hatta kendı doktoruma gıtsem nolurkı merak ettık geldık desem kızarmı:)
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin değerin çok iyi maşallah464 kızlar çok mutluyum
cevap için teşekkürler canım kaçıncı denemede tuttu canım istanbulda mısın? tedaviden önce yaptığın bişey oldu mu merak ettim ne güzel hamilesin allah kucağına almayı nasip etsin canımBenim dondurulmuş embriyo transferim 19.gun oldu
sagol canım :)Cnm ozaman rahim kalınlığına göre olur direk 12. Gün gibi büyük ihtimal
tebrik ederim darısı bekleyen arkadaşların başına inş.Evet canım 8. deneme eşimin spermleri az ve morfoloji kötü 2 defa kimyasal gebelik yaşadım bu sefer doktor lenfosit aşısı yaptı 3 doz ve spermleri mikroçip denen bir yöntemle seçti 4 yumurta 3 embriyo oldu 5. gün orta hatta kötü kalite diye transfer yaptı rabbim ol dedi ve oldu çok şükür darısı sizlere inşallah
Ama sen daha öndesin normal heralde görmen..inşallah bizimkilerde bi sıkuntı yoktur dra sordum erken dediKesenin birinde gördüm bebeği dedi doktorum, ben de gördüm.:) biri de içi dolu ama bebişi göremedik daha..boyutlarını söylemedi canım, ben de sormadım öyle bi şey, bilmiyodum ki...:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?