2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Günaydın hanımlar kalp atışları için iki hafta sonra dedi drum ama dayanamıcam pzt başka dra gtcem bi de o bksın bebişlerim iyidir inşallah
yaaa ınanmıyorum ama bızıde kotu etkılıyosun bak:)) ben daha kese bıle gormedım aklımdan ara ara gecmıyo degıl burda bı doktora gıdıp baktırsammı keseyı belkı gorur dıye ama esım kesın karsı çıkar gercı kan testınıde o bılmedn yaptımda bılmıyorum ya ıkıde bır alttan muayene de acaba kotu etkıler mı

Hiç belli olmuyor canım, kaliteye bakmıyor..benim de ikinci kaliteydi embriyolarım..onun için iki tane transfer ettiler, ikisi de tutundu çok şükür..içini ferah tut..
kaçıncı gun gormustun keselerı cnm yaaa bende glıba kese ıcın bı gıtcm hatta kendı doktoruma gıtsem nolurkı merak ettık geldık desem kızarmı:)

Pamuk canım, benim aklımdan da geçiyor başka doktor fikri.:))) sen bi git bakalım duyulursa ben de giderim ardından.merak etme iyidirler, Rabbim koruyodur onları..
Amin cnm...kalp atışını sanmıyorum ama acayip gtmek istiyorum sen de de bebekler görünmedi mi? ultrasonda sadece keseler biri 0.60 cm biri 0.54 cm seninkilerkaç ? Dün rüyamda gördüm bebelerimi çok mutlu oldum inşallah sağlıklıdırlar

Alttan değil ki karondan bakıldı cnm alttan baktırmam :) zorunda kalmadıkça

Kesenin birinde gördüm bebeği dedi doktorum, ben de gördüm.:) biri de içi dolu ama bebişi göremedik daha..boyutlarını söylemedi canım, ben de sormadım öyle bi şey, bilmiyodum ki...:)))

tebrik ederim darısı bekleyen arkadaşların başına inş.

Kesenin birinde gördüm bebeği dedi doktorum, ben de gördüm.:) biri de içi dolu ama bebişi göremedik daha..boyutlarını söylemedi canım, ben de sormadım öyle bi şey, bilmiyodum ki...:)))
Ama sen daha öndesin normal heralde görmen..inşallah bizimkilerde bi sıkuntı yoktur dra sordum erken dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…