- 15 Ocak 2011
- 2.196
- 1.954
- 133
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #1.921
Kan testimi verdim geldim arkadaşlar bakalım hayırlısı artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadı bakalım bugunun suprızı senden gelecek desene:)))Kan testimi verdim geldim arkadaşlar bakalım hayırlısı artık
evet cnmm bende çok üşüyorum donuyorum bugünkızlar buarada benım dünden berı ayaklarım buzzzz... parmak uçlarım buzzz sızınde böyle mı
Benim embriyolarim kaliteli değillerdi ama o yüzden çok umutlu değilimhadı bakalım bugunun suprızı senden gelecek desene:)))
Benim embriyolarim kaliteli değillerdi ama o yüzden çok umutlu değilim
Canim inşallah iyi haberlerle donersin kaliteye takılma benim 3. Tedavide 2 tane 5. Gün embriyosuydu olmadı bu sefer de 4. Gün embriyosuydu vakti zamaniysa olmuştur dualarimiz seninleBenim embriyolarim kaliteli değillerdi ama o yüzden çok umutlu değilim
İnşallah bebişinin haberini alırsın canım hayırlısıyla çok umutsuzum ben bana umut ışığı ol :) kaliteye takılma Rabbim ol dedıkten sonra hey gidiiBenim embriyolarim kaliteli değillerdi ama o yüzden çok umutlu değilim
arkadasım emın ol oyle bişey yaptıran olsaydı yazardı burdakı arkadaslar ben ankarada tüp bebek yaptırdım ama kan pıhtılasmasıyla ılgılı bısey yaptırmadımMerhaba.Arkadaşlar doktorum benden kan pıhtılaşmasıyla ilgili bazı testler istedi. Bunları ankarada nerde yaptırabilirim. Daha önce yapan var mı bu testleri.
Diye sormuştum 300 tane mesaj yazmışsınız bir kişide yardımcı olmamış. Hiç ankara da tüp bebek yapan yok herhalde.
uyyyyy ahaaaa maşallahhhhhhhhhhhhhhhh sana senınde ikiz gelioooooooooo464 kızlar çok mutluyum
tebrikler464 kızlar çok mutluyum
Tebrikler . Kaçıncı gün bugün464 kızlar çok mutluyum
uyyyyy ahaaaa maşallahhhhhhhhhhhhhhhh sana senınde ikiz geliooooooooooDDD Rabbim hayırlı ugurlu etsın canımmmm oleyyyyy oley oleyyyy
tebriklerkaçıncı gününüzdü
Teşekkür ederim arkadaşlar 12. günüm bugünTebrikler . Kaçıncı gün bugün
464 kızlar çok mutluyum
burda umutsuzlara umut oldun Rabbim inşallah kucagına almayıda nasıp eder yılmaman şahane maşallahhhhBu benim 8.denememdi 2de aşılama öncesinde rabbim bu sefer yüzümü güldürdü emeklerimizi boşa çıkarmadi
Hep umutsuzdum inanki hiç belirtimde olmadı ama rabbim nasip ettiTebriklerr canim demekki umutsuzluğa kapilmamak lazimmis rabbim ol dedikten sonra oluverir :)
tebrikler canım sağlıklı bi şekilde kucağına almak da nasip olur inşallahh464 kızlar çok mutluyum