• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

günaydın kızlar hamile arkadaşları tebrik ediyorum
bişey sormak istiyorum adetin kaçıncı günü transfer yapılıyordu unuttum

günaydın kızlar hamile arkadaşları tebrik ediyorum
bişey sormak istiyorum adetin kaçıncı günü transfer yapılıyordu unuttum

Cnm genelde yumurta toplama 12. 15. Günler de oluyor Embriyolarin durumuna göre transferde 2. 5. Gün arasında oluyor genelde yani 16. 17. 18. Günler olabilir ama bu lar değişken kişiye göre değişir

Günaydın hanımlar kalp atışları için iki hafta sonra dedi drum ama dayanamıcam pzt başka dra gtcem bi de o bksın bebişlerim iyidir inşallah

Cnm genelde yumurta toplama 12. 15. Günler de oluyor Embriyolarin durumuna göre transferde 2. 5. Gün arasında oluyor genelde yani 16. 17. 18. Günler olabilir ama bu lar değişken kişiye göre değişir
canım cevap için sagol sitede sorun var galıba aynı msj 3 kez gitmiş :(
canım benim dondurulmuş emriyo transferi olacak

Darısı başımıza. 9. Günümüz bugün bizim
sen ne zmn transfer olmustun cnm ya transfer gunu 1. gun sayılmıyormuş :) ben cahil yeni ogrendım ben cumartesi veya pazartesı yaptırcam 10. gün ideal aslında ama korku sarıyo benı ara ara yoklayan adet sancısından dolayı

Günaydın hanımlar kalp atışları için iki hafta sonra dedi drum ama dayanamıcam pzt başka dra gtcem bi de o bksın bebişlerim iyidir inşallah

Pamuk canım, benim aklımdan da geçiyor başka doktor fikri.:))) sen bi git bakalım duyulursa ben de giderim ardından.merak etme iyidirler, Rabbim koruyodur onları..

8. Denememi arkadaşım maşallah kocaman bir tebriği hatta kutlamayı hak ediyorsun:KK50::nazar: Sorun neydi sizde? Öncesinde hiç mi hamilelik olmadı?
Evet canım 8. deneme eşimin spermleri az ve morfoloji kötü 2 defa kimyasal gebelik yaşadım bu sefer doktor lenfosit aşısı yaptı 3 doz ve spermleri mikroçip denen bir yöntemle seçti 4 yumurta 3 embriyo oldu 5. gün orta hatta kötü kalite diye transfer yaptı rabbim ol dedi ve oldu çok şükür darısı sizlere inşallah

Evet canım 8. deneme eşimin spermleri az ve morfoloji kötü 2 defa kimyasal gebelik yaşadım bu sefer doktor lenfosit aşısı yaptı 3 doz ve spermleri mikroçip denen bir yöntemle seçti 4 yumurta 3 embriyo oldu 5. gün orta hatta kötü kalite diye transfer yaptı rabbim ol dedi ve oldu çok şükür darısı sizlere inşallah

canım hangi merkezde yaptırdın her yerde mikroçip yok sanırım.. ? birde ne kadar tuttu tedaviniz?

Back