- 21 Kasım 2011
- 839
- 432
- 73
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #1.941
Darısı başımıza. 9. Günümüz bugün bizim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Darısı başımıza. 9. Günümüz bugün bizim
8. Denememi arkadaşım maşallah kocaman bir tebriği hatta kutlamayı hak ediyorsunBu benim 8.denememdi 2de aşılama öncesinde rabbim bu sefer yüzümü güldürdü emeklerimizi boşa çıkarmadi
günaydın kızlar hamile arkadaşları tebrik ediyorum
bişey sormak istiyorum adetin kaçıncı günü transfer yapılıyordu unuttum
Test günüm pazartesi. 13. Gün dayanabilirsemCnm sıra sende hadi bakalım sen nezaman yaptiracaksin
Test günüm pazartesi. 13. Gün dayanabilirsem[/QUOTE
Hadi inş güzel haberler alırsın
canım cevap için sagol sitede sorun var galıba aynı msj 3 kez gitmişCnm genelde yumurta toplama 12. 15. Günler de oluyor Embriyolarin durumuna göre transferde 2. 5. Gün arasında oluyor genelde yani 16. 17. 18. Günler olabilir ama bu lar değişken kişiye göre değişir
canım cevap için sagol sitede sorun var galıba aynı msj 3 kez gitmiş
canım benim dondurulmuş emriyo transferi olacak
sen ne zmn transfer olmustun cnm ya transfer gunu 1. gun sayılmıyormuş :) ben cahil yeni ogrendım ben cumartesi veya pazartesı yaptırcam 10. gün ideal aslında ama korku sarıyo benı ara ara yoklayan adet sancısından dolayıDarısı başımıza. 9. Günümüz bugün bizim
Hayırlı olsun canım.darısı diğerlerimizin başına.herhangi bir belirti yasadın mı canım? Sancın falan oldu mu464 kızlar çok mutluyum
Günaydın hanımlar kalp atışları için iki hafta sonra dedi drum ama dayanamıcam pzt başka dra gtcem bi de o bksın bebişlerim iyidir inşallah
Addet sancısı iiye işaret cnmsen ne zmn transfer olmustun cnm ya transfer gunu 1. gun sayılmıyormuş :) ben cahil yeni ogrendım ben cumartesi veya pazartesı yaptırcam 10. gün ideal aslında ama korku sarıyo benı ara ara yoklayan adet sancısından dolayı
Yok canım en ufak bir belirtim bile yoktu sadece her ay çıkan sivilcem bu ay çıkmadı o kadarHayırlı olsun canım.darısı diğerlerimizin başına.herhangi bir belirti yasadın mı canım? Sancın falan oldu mu
464 kızlar çok mutluyum
Evet canım 8. deneme eşimin spermleri az ve morfoloji kötü 2 defa kimyasal gebelik yaşadım bu sefer doktor lenfosit aşısı yaptı 3 doz ve spermleri mikroçip denen bir yöntemle seçti 4 yumurta 3 embriyo oldu 5. gün orta hatta kötü kalite diye transfer yaptı rabbim ol dedi ve oldu çok şükür darısı sizlere inşallah8. Denememi arkadaşım maşallah kocaman bir tebriği hatta kutlamayı hak ediyorsunSorun neydi sizde? Öncesinde hiç mi hamilelik olmadı?
Evet canım 8. deneme eşimin spermleri az ve morfoloji kötü 2 defa kimyasal gebelik yaşadım bu sefer doktor lenfosit aşısı yaptı 3 doz ve spermleri mikroçip denen bir yöntemle seçti 4 yumurta 3 embriyo oldu 5. gün orta hatta kötü kalite diye transfer yaptı rabbim ol dedi ve oldu çok şükür darısı sizlere inşallah