- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- 53
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #1.981
Ben 5+0 da gtmiştim5+5 te gittim ben canım..git kız ne olacak, duramadım geldim dersin.:))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 5+0 da gtmiştim5+5 te gittim ben canım..git kız ne olacak, duramadım geldim dersin.:))))
Canim cok geçmiş olsun dikkat et kendine bir de ayetel kürsü oku bol bol allah muhafaza etsin yavrunu insallahKızlar bu sabah ciddi bir kanama geçirdim hemen doktoruma koştuk,Allah'a şükür bebeğim iyiydi ve Ilk defa kalp atışını duyduk fakat risk devam ediyor ve doktorum hastaneye yatırmak istedi.takviye ilaçlara başladık ve evde istirahat ediyorum sanırım bir süre de böyle olacak.ne olur benim için de bol bol dua edin bu yavrumu da kaybetmek istemiyorum
Allah razı olsun canım ya. Bulunduğum ilde yapan hastane yoktu. Büyük Kadın doğuma gideceğim ankara ya gelince. Ama gelincede bir hafta sonra başlayacağız tedaviye.özelde de 500 istediler. Valla bilemedim ya. Tek tesellim inşallah böyle bir şey bende yoktur diye dua etmem.Canim ben simdi gordum pek giremiyorum bu aralar...
Ben ankarada ataturk egitim arastirma hast. De yaptirdim
Ama doktor zorluk cikardi pek yazmak istemedi testleri.bende hem tup bebekti hemde bebegimi kaybettim dedim.
2.bebek kaybinda yaptiriyoruz dedi soylendi.rica minnet zor yazdirdim.
Bu testler icin gittigin hastanede genetik lab.olmasi lazim.her kadin dogum hastanesu yapmiyor.
Burdada sonuclar 45 gunde cikar dediler.1 ayda cikti.
Genarttan bi fiyat al istersen.eminin daha cabuk cikar.1 ay heyecanla bekledim ben.
ama cnm ztn suan yanlış hesaplamıyosam 4+4 ya da 4+5ım yanı cagırdıgı zaman 6+0 gıbı bısy olcm yanı cok da gec cagırmamıs ozmn senın gıdısıne gore5+5 te gittim ben canım..git kız ne olacak, duramadım geldim dersin.:))))
lütfen arkadasım sende ve eşinle beraber Ya Mübdiu okuyun karnına dokunarak Rabbim esirgesin bebeklerinizi inşallah kucagınıza alcaksınız yat dınlen hıc bısey yapma sadece bol dua et emi arkadasımKızlar bu sabah ciddi bir kanama geçirdim hemen doktoruma koştuk,Allah'a şükür bebeğim iyiydi ve Ilk defa kalp atışını duyduk fakat risk devam ediyor ve doktorum hastaneye yatırmak istedi.takviye ilaçlara başladık ve evde istirahat ediyorum sanırım bir süre de böyle olacak.ne olur benim için de bol bol dua edin bu yavrumu da kaybetmek istemiyorum
buyur tabi ne demek arkadasım giren bizdendir :) Giden de Allah a emanetkızlar beni de aranıza alır mısınız?
Tatlım bugün tekrarlattın mı tahlilini kaç cıktı hadi hayırlı haberini bekliyoruz.
cevap için teşekkürler canım kaçıncı denemede tuttu canım istanbulda mısın? tedaviden önce yaptığın bişey oldu mu merak ettim ne güzel hamilesin allah kucağına almayı nasip etsin canım
Mrb ya benim de 5+0 da keseler göründü ama daja bebek görünmedi boş gebelik olmaz dimi ya korkuyorum iki hafta sonra gel dediBenim ilk denememde tuttu ama bos gebelik oldu bu ikinci denemem ben yurtdisindayim tedaviden once hicbirsey yapmadım stresten uzak durdum hep pozitif düşündüm hep umudum vardi rabbim inşallah sanada bu duyguyu nasip eder :)
canım onu son adet tarihine göre hesapla son adet gününden bugüne kadar kaç hafta olduysa ama 10 temmuz geç değilmi daha erken de görülebilir sanırım. ben 12 hazinda transferim oldu 4 temmuzda görünür dedi doktorMerhaba kızlar Size birşey sormak istiyorum,benim transfer 9 haziranda oldu ve sonucum pozitif çok şükür 10 temmuzda kalp atışı için gideceğim inşallah, şimdi ben tam 4 haftalık mı hamile oluyorum hesaplaması nasıl oluyor,buarada kızlar bekleme süresinde sizi baya takip ettim güzel motiveler ve paylaşımlar oluyor,teşekkürler :)
canım doktor öyle bişeyden şüphelense söylerdi bebeğin görünmemesi normal takma kafana ben öncekinde 6+1 de gördüm bebeği keseyi bir hafta önce görmüştükMrb ya benim de 5+0 da keseler göründü ama daja bebek görünmedi boş gebelik olmaz dimi ya korkuyorum iki hafta sonra gel dedi
Hımmm iii o zaman :) drum da iki hafta sonra gel dedi de ben pzt gtcem başka dra dayanamıcmcanım onu son adet tarihine göre hesapla son adet gününden bugüne kadar kaç hafta olduysa ama 10 temmuz geç değilmi daha erken de görülebilir sanırım. ben 12 hazinda transferim oldu 4 temmuzda görünür dedi doktor
canım doktor öyle bişeyden şüphelense söylerdi bebeğin görünmemesi normal takma kafana ben öncekinde 6+1 de gördüm bebeği keseyi bir hafta önce görmüştük
Benim dr kestiPozitif sonuc alanlar kan sulandirici kullanmaya devam ediyor musunuz?
Hoşgeldin canım. Tedaviye başladın mı başlayacakmısınkızlar beni de aranıza alır mısınız?
canım onu son adet tarihine göre hesapla son adet gününden bugüne kadar kaç hafta olduysa ama 10 temmuz geç değilmi daha erken de görülebilir sanırım. ben 12 hazinda transferim oldu 4 temmuzda görünür dedi doktor
Whatsup grubunda yok musınuz ya hamile olanlardan fikir alışvetişi yapck kimse yokcanım onu son adet tarihine göre hesapla son adet gününden bugüne kadar kaç hafta olduysa ama 10 temmuz geç değilmi daha erken de görülebilir sanırım. ben 12 hazinda transferim oldu 4 temmuzda görünür dedi doktor
canım doktor öyle bişeyden şüphelense söylerdi bebeğin görünmemesi normal takma kafana ben öncekinde 6+1 de gördüm bebeği keseyi bir hafta önce görmüştük