- 21 Kasım 2011
- 839
- 432
- 73
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #1.901
Olsun canım at senBnde atıyorum bn hollanda ama cnm
Eşim izin vermedi artık gönlünü yapınca katılırımOlsun canım at sen
Belirti mi bilmiyorum ama hafiften akintim var ve gögüslerim hassaslasti.Beliryi var mı canım sende. Bende tık yok
Ben ozelden nü.arami attimBana özelden atın numaraları ben kurayım grubu
Hrs de bakıolar cnmMerhaba.Arkadaşlar doktorum benden kan pıhtılaşmasıyla ilgili bazı testler istedi. Bunları ankarada nerde yaptırabilirim. Daha önce yapan var mı bu testleri.
Diye sormuştum 300 tane mesaj yazmışsınız bir kişide yardımcı olmamış. Hiç ankara da tüp bebek yapan yok herhalde.
Teşekkür ederim. Ama özellerde çok para istiyorlar. Devlet has. Sormuştum aslında.Hrs de bakıolar cnm
bizler katılamıyoruz tabi bende olur diycektim neyseKızlar şurda on kişi falanız whatsap grubu kursak çok daha kolay olmaz mı? Şubat anneleri diye hem çok pratik olur
hiçre öyle değil valla.bence öZğürlüğünü bukadar düşünen insan anne baban olmamalı.ben kızım dogdugundan beri her yere gidiyorım.haftada 3 gün muhakak ailecek cıkıyoruz.eşim olmadiği zamanda kızımla beraber her yere gidiyoruz.yani depresyonluk bir olay yok.çocugu nasıl yetiştirirsen öyle gider.sürekli kucak îstiyen evde büyüdüğü için dişarda huysuz olan bir cocukla dişarda yapamazsınız ama ona göre yetiştiriseniz rahat edersiniz.benim kızım prematüre dogdugu haşde hep dişarı cıktı karda yattı hatta bu sene arkadaslarıyla ablalarıuşa abileriyle oynadıCanım ben daha tedaviye başlamadım bile.Karıştırdın galiba. Allah söyletti herhalde Gerçi ikizden korkuyorum, çok zor tek çocuğa bakmak bile. Arkadaşlarımda depresyon ilacı kullanan bile var çocuğu yüzünden. Özgürlüğğm kalmadı diyor herkes. Hayırlısı olsun hakkımızda.
ankarada olan olsaydı cevap verirlerdi sanrımMerhaba.Arkadaşlar doktorum benden kan pıhtılaşmasıyla ilgili bazı testler istedi. Bunları ankarada nerde yaptırabilirim. Daha önce yapan var mı bu testleri.
Diye sormuştum 300 tane mesaj yazmışsınız bir kişide yardımcı olmamış. Hiç ankara da tüp bebek yapan yok herhalde.
Merhaba.Arkadaşlar doktorum benden kan pıhtılaşmasıyla ilgili bazı testler istedi. Bunları ankarada nerde yaptırabilirim. Daha önce yapan var mı bu testleri.
Canim ben simdi gordum pek giremiyorum bu aralar...Merhaba.Arkadaşlar doktorum benden kan pıhtılaşmasıyla ilgili bazı testler istedi. Bunları ankarada nerde yaptırabilirim. Daha önce yapan var mı bu testleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?