2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Grup açılmıştır arkadaşlarım. Özelden numara atanlar itina ile gruba eklenir. Heup adını ve fotosunu herkes değiştirebilir. Öylesine aklıma geleni yazdım.

Merhaba.Arkadaşlar doktorum benden kan pıhtılaşmasıyla ilgili bazı testler istedi. Bunları ankarada nerde yaptırabilirim. Daha önce yapan var mı bu testleri.

Diye sormuştum 300 tane mesaj yazmışsınız bir kişide yardımcı olmamış. Hiç ankara da tüp bebek yapan yok herhalde.

Hrs de bakıolar cnm

Kızlar şurda on kişi falanız whatsap grubu kursak çok daha kolay olmaz mı? Şubat anneleri diye hem çok pratik olur
bizler katılamıyoruz tabi bende olur diycektim neyse

hiçre öyle değil valla.bence öZğürlüğünü bukadar düşünen insan anne baban olmamalı.ben kızım dogdugundan beri her yere gidiyorım.haftada 3 gün muhakak ailecek cıkıyoruz.eşim olmadiği zamanda kızımla beraber her yere gidiyoruz.yani depresyonluk bir olay yok.çocugu nasıl yetiştirirsen öyle gider.sürekli kucak îstiyen evde büyüdüğü için dişarda huysuz olan bir cocukla dişarda yapamazsınız ama ona göre yetiştiriseniz rahat edersiniz.benim kızım prematüre dogdugu haşde hep dişarı cıktı karda yattı hatta bu sene arkadaslarıyla ablalarıuşa abileriyle oynadı ama eve kapatsaydım cıktıgında ortami bilmediği için hıysız olucak depresyona sokucaktı beni;-)

ankarada olan olsaydı cevap verirlerdi sanrım
Kı cevap veren olmus...
Herhangi bir devlet hastanesi yapar testlerinizi

Cnm ben ankarada değilim ama devlet hastaneleri yapar..
Etlik doğum evi yada büyük doğumda yaptırabilirsin. ..

Canim ben simdi gordum pek giremiyorum bu aralar...
Ben ankarada ataturk egitim arastirma hast. De yaptirdim
Ama doktor zorluk cikardi pek yazmak istemedi testleri.bende hem tup bebekti hemde bebegimi kaybettim dedim.
2.bebek kaybinda yaptiriyoruz dedi soylendi.rica minnet zor yazdirdim.
Bu testler icin gittigin hastanede genetik lab.olmasi lazim.her kadin dogum hastanesu yapmiyor.
Burdada sonuclar 45 gunde cikar dediler.1 ayda cikti.
Genarttan bi fiyat al istersen.eminin daha cabuk cikar.1 ay heyecanla bekledim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…