- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
- 43
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #1.881
Sadece foliumzuur kullanıyorum abla kontrolde belki verir doktor onu bekliyorumOzge vitamin olarak ne kullaniyosun? Kullanmiyosan eczaneye sor hamileler icin iyi bir vitamin verirlerse biraz olsun kendine gelirsin.
Cnmm eger öyle grup kurarsak sizlerde isterseniz sizlerde olursunuxBizler ne olacağız? Moral oluyorsunuz bizim gibi tedavi bekleyenlere.
Canım ben daha tedaviye başlamadım bile.Senin de ikiz mi cnm?
Bnce olur daha kolay haberleşirizKızlar şurda on kişi falanız whatsap grubu kursak çok daha kolay olmaz mı? Şubat anneleri diye hem çok pratik olur
Biliyosan açar mısın grubu şubat anneleri deriz :) özelden nolarımızı yazar ekleriz grubaBnce olur daha kolay haberleşiriz
Canim bende yapıp yapmama arasın da çok kararsız kaldım. Benim de pazartesi günü test gunum bu kadar beklemisken pazartesi yı beklerim heralde. Eşim test yap diyor ama ben bekleyecegimYapamıycam ki( cuma yapsam diyordum 10. Gün ama 13. Gün vermiş listede. Yani pazartesi. Üffff bilmiyorum
Tebrikler Canim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlarr benim ikizler tek yumurta ikizleriymisdr dedigine gore birbirine cook benzeyecekler ve cinsiyetleride ayni olacakmis :) inşallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi
Ay ne şirinKizlarr benim ikizler tek yumurta ikizleriymisdr dedigine gore birbirine cook benzeyecekler ve cinsiyetleride ayni olacakmis :) inşallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi
Beraber karar verelim miiii. Dedtek olalım mıııııı birbirimize. Örneğin yapmak istediğinde bana yaz ben seni enelliyim. Aksi durumda sen beni engelle. Bekleyelim pazartesi gününüCanim bende yapıp yapmama arasın da çok kararsız kaldım. Benim de pazartesi günü test gunum bu kadar beklemisken pazartesi yı beklerim heralde. Eşim test yap diyor ama ben bekleyecegim
Kızlar ben de gruba katılmak isterimBiliyosan açar mısın grubu şubat anneleri deriz :) özelden nolarımızı yazar ekleriz gruba
Beliryi var mı canım sende. Bende tık yokCanim bende yapıp yapmama arasın da çok kararsız kaldım. Benim de pazartesi günü test gunum bu kadar beklemisken pazartesi yı beklerim heralde. Eşim test yap diyor ama ben bekleyecegim
Bende katılırım 128. Whatsapp grubum olacak heheheeeKızlar ben de gruba katılmak isterim
Ben de ben deKızlar ben de gruba katılmak isterim
Naptın arkadaşım hangi birine yazıyorsunBende katılırım 128. Whatsapp grubum olacak heheheee
Şirkette her koordinatörler ayrı var, ortaokul lise üni arkadaşları aile veliler öğrenciler galan falanNaptın arkadaşım hangi birine yazıyorsun
Çok sevinirimCnmm eger öyle grup kurarsak sizlerde isterseniz sizlerde olursunux
Ben attım cnmBana özelden atın numaraları ben kurayım grubu
TamamdırBen attım cnm
Bnde atıyorum bn hollanda ama cnmBana özelden atın numaraları ben kurayım grubu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?