2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Senin de ikiz mi cnm?
Canım ben daha tedaviye başlamadım bile. Karıştırdın galiba. Allah söyletti herhalde Gerçi ikizden korkuyorum, çok zor tek çocuğa bakmak bile. Arkadaşlarımda depresyon ilacı kullanan bile var çocuğu yüzünden. Özgürlüğğm kalmadı diyor herkes. Hayırlısı olsun hakkımızda.

Yapamıycam ki( cuma yapsam diyordum 10. Gün ama 13. Gün vermiş listede. Yani pazartesi. Üffff bilmiyorum
Canim bende yapıp yapmama arasın da çok kararsız kaldım. Benim de pazartesi günü test gunum bu kadar beklemisken pazartesi yı beklerim heralde. Eşim test yap diyor ama ben bekleyecegim

Canim bende yapıp yapmama arasın da çok kararsız kaldım. Benim de pazartesi günü test gunum bu kadar beklemisken pazartesi yı beklerim heralde. Eşim test yap diyor ama ben bekleyecegim
Beraber karar verelim miiii. Dedtek olalım mıııııı birbirimize. Örneğin yapmak istediğinde bana yaz ben seni enelliyim. Aksi durumda sen beni engelle. Bekleyelim pazartesi gününü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…